i9 9900K ve MSI Z370 anakart uyumu

Overclock da yapılabilir, Z370 anakartlar giriş seviyesi olmadığı sürece yeterli.

Arkadaşım anakart Sitesinde Uyum verebilir. Lakin 9. nesil kullanman için önce 8. nesil bir işlemci ile Bios Update yapman gerekiyor, bunu bilerek satın almanı tavsiye ederim ve anakartı satın almadıysan Z390 alman senin için daha iyi olacaktır. Overclock Konusuna bakarsan çok iyi bir sogutma sistemin var ise normal overclock için %40 oranla Z370 de yapabilirsin tavsiye etmiyorum. Z390 da da %60 oranla rahat yapılabilir Ben Overclock tavsiye etmiyorum zaten Çok hızlı işlemci ne gerek var diyorum.

MSI Z370 A Pro ile hemen hemen yanı fiyata sahip Z390 A Pro almanız daha mantıklı olur. En azından daha güncel ve daha fazla özelliğe sahip bir anakart.

MSI Z 370A Pro serisi yazmayı unutmuşum

Hocam bende Gigabyte Z370 HD3P modelli bir anakart var bir uzmana sordum i7 9700K ile bu anakartta OC yapılır mı diye uzman kişi sağ olsun denemiş ve ortalama 20 dakika OC olur ama sonrasında anakartta işlemciye güç veren parçalar aşırı ısınır ve OC durur soğuma için de işlemciye giden güç biraz düşer hız da düşer ama sonra yine OC yapılır ama geçici istediğiniz dilediğiniz akdar OC yapamazsınız bu anakarta hocam çünkü bu anakart girişi zeviyesi bir anakarta benziyor ebnce hocam. i7 9700K ile i9 9900K bence neredeyse aynı sıcaklıklara sahipler bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı