Anlamak istemiyorsan sanırsam. FPS iyi ama çekirdek doluyor bu da oyun içi yüksek FPS düşük FPS gibi oynuyorsun lag oluyor.
i9 9900K 900P slow ayarda bak bakayım işlemci kullanımı kaç. Kendim çektim resmi.
Anlamak istemiyorsan sanırsam. FPS iyi ama çekirdek doluyor bu da oyun içi yüksek FPS düşük FPS gibi oynuyorsun lag oluyor.
i9 9900K 900P slow ayarda bak bakayım işlemci kullanımı kaç. Kendim çektim resmi.
Doğru hocam pek anlamıyorum bu yayın işlerinden. Siz monitörde 1440P oynuyorsunuz ama yayın 900P olduğu için oyunda 900P'ye mi düşüyor? Peki oyun 1440P olsa kalite 900P'de olsa olmuyor mu illa oyun da 900P olmak zorunda mı?
Hayır şunu anlatmaya çalıştım 1440P oynadığım için işlemciye zaten belirli bir yük biniyor bir de yayın açıyorum 900P Slow (yayın kalite ayarı) 60 FPS bu kullandığım ayarlar cam gibi yayın yapmanı sağlıyor fakat yükske işlemci gerektiren oyunlarda örnek yukarıda verdim işlemci kullanımı oyunları da yüksek ayarlarda oynamamdan da dolayı %95 %100 oluyor bu yüzden FPS'im iyi olsa bile oyun akıcılığı bozuluyor. i9 9900P bu ayarlarda zorlanırken 4 çekirdek fazla olması sebebi ile 900P 60FPS slow yayını bırakın 1080P 60 FPS slow da zorlanıyor anca.
Yayını ayrı bir bilgisayardan versen daha iyi olmaz mı hocam senin için? Tek bilgisayardan hem oyun hem yayın 3900X'de alsan yine uzun ömürlü olacak gibi gelmiyor bana.
Yayını ayrı bir bilgisayardan versen daha iyi olmaz mı hocam senin için? Tek bilgisayardan hem oyun hem yayın 3900X'de alsan yine uzun ömürlü olacak gibi gelmiyor bana.