Hayırlı olsun.
Bunu düşünebilirsin, İstanbul'daysan elden alıp test edebilirsin. Fiyatı çok uygun. Anakartı da Vatan'dan alırsınız. Zaten bu işlemciye OC yapmaya gerek yok o nedenle anakarta çok fazla para yatırmamanızı tavsiye ederim. 1300-1500 TL'lik bir X570 yeter.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Hayırlı olsun.
Bunu düşünebilirsin, İstanbul'daysan elden alıp test edebilirsin. Fiyatı çok uygun. Anakartı da Vatan'dan alırsınız. Zaten bu işlemciye OC yapmaya gerek yok o nedenle anakarta çok fazla para yatırmamanızı tavsiye ederim. 1300-1500 TL'lik bir X570 yeter.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim OC düşünmüyorum fakat yayıncı olduğum için işlemcinin limitini zorlamaktan çekinmeyeceğim ve de 1440P de oynadığımı düşünürsek en az 7 saat yayın eklersen anakartın VRM soğutması ve ses çıkışları benim için çok önemli ki X570'de daha da ilgimi çeken 2 internet portu oldu. Daha ilerde 2. internet ile biri oyun OBS'den bağdaştırıcı ya da IP seçerek diğerinden yayın imkanı sunma olayına yatırım yapmaya karar verdim. Bu yüzden tercihim "ASUS ROG STRIX X570-E GAMING" olacak hemde ilerde uygun fiyata 3950X ile upgrade düşünebilirim diye anakartı düşürmek istemedim. 5 sene boyunca bu şekilde devam etmeyi planlıyorum.
Rica ederim.
Abartı bir OC yapılmadığı sürece yani işlemci yük altında uzun süre 80+ derecelerde çalışmıyorsa anakartın 7/24 çalışması sorun değil. Ben çok daha basit anakartlar ile Mining sistem çalıştıyordum, 6-8 ekran kartı ile.
Ses yongası için alınabilir ama o konuda bir şey diyemem. 4-5 yıl aynı anakartı kullanmayı düşünüyorsanız verdiğiniz paraya değer o zaman.
MEG ACE de iyi bir anakart 1500 TL +Sıvı soğutma hediyesi vardı geçen ay ama şimdi baktım 2600 TL olmuş.
Asus kaliteli yalnız umarım servise işiniz düşmez. F/P olarak iyi bir anakart.
9900K ile oyun oynarken yayın açtığında FPS düşüşüne sebep oluyor diyordu. Ayrıca değeri düşmeden elindekini satıp yenisini almak istemiş. İlk başta bende gereksiz demiştim ama bu açıdan bakıldığında mantıklı bir yükseltme tercihi görünüyor.
9900K ile oyun oynarken yayın açtığında FPS düşüşüne sebep oluyor diyordu. Ayrıca değeri düşmeden satıp yenisini almak istemiş. İlk başta bende gereksiz demiştim ama bu açıdan bakıldığında mantıklı bir yükseltme tercihi görünüyor.
Ryzen 9 3900X için hala stok bekliyorum. Yeni ürün çıkartıp stok olmamasının mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. 10 temmuzdan beri stok bekliyorum.. Ay sonuna kadar gelmezse Amazon düşünüyorum 3650 TL'ye denk geliyor.