Çözüldü i9 9900K ve RTX 2080Ti Fortnite Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Arkadaşlar, sorunu çözdüm. İlk olarak sıvı soğutucumu doğru takamamışım. Onu taktım ve oyun ayarlarından frame Rate limiti de 240 yaptım oyun şu an çok Güzel. Yardımlarınız için teşekkürler.
Konu kapanabilir.
Hangi Çözünürlükte oynuyorsunuz?
Driverler kurulu mu?
Her oyunda mı böyle yoksa sadece Fortnite'de mi ?
Oyun içi sıcaklık vs. değerleri çekip at.

Driverler kurulu,sadece fortnite da böyle bf5 te böyle bir sıkıntı yok.Sıcaklık ise genelde 90-95 derece.

Arkadaşlar, sorunu çözdüm. İlk olarak sıvı soğutucumu doğru takamamışım. Onu taktım ve oyun ayarlarından frame Rate limiti de 240 yaptım oyun şu an çok Güzel. Yardımlarınız için teşekkürler.
Konu kapanabilir.

Çözüm
13 Mart'ta 2500 TL'ye sistem toplama diye farklı bir konu açmış arkadaş. Konunun troll olduğu belli. Attığı fotoğrafı da Google üzerinden aratarak bulabiliyorsunuz zaten. Neden böyle konular açılıyor anlamıyorum zevkli herhalde.

zaten o konudan sonra almanyaya gittim ve ailem bana süpriz yaparak bu bilgisayarı almış benim haberim yoktu bu bilgisayardan.
konu kapanabilir.

Moderatörler konuyu nasıl onaylıyor anlamıyorum. Bir yazım hatasından 1 gün banlandığımızı düşünürsek cidden bir problem var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…