İ9 9900K veya Ryzen 3900X'li sisteme PSU önerisi

Kendini kanıtlamış PSU'lar varken biz salağız herhalde 1000W Gold sertifikalı güç kaynağına 1400 TL ödüyoruz. Önerdiğiniz ürünlerin garanti süresinden bile anlaşıyor ve fiyatlarından ne kadar iyi oldukları. 700 TL'ye 1200W PSU baya iyiymiş dostum ya. Arkadaşlar Türkiye'de elektrik altyapısı zaten ortada kaç tane müşterimin ekran kartı anakartı yandı bu şekil PSU yatırımlarından. 1200W 750 TL ee ben RM1000i aldım 1000W aptalım herhalde. Dostum benim tavsiyem eğer dinlersen dünya çapında kendini kanıtlamış güç kaynakları örnek Corsair RM "x" ve "i" serisi adamlar 10 yıl garanti veriyor 2 yıl aldığın yerin garantisi var servise gittiğin zaman ürünle ilgileneceklerdir.

Böyle ürünler varken 1200W 1000W aldanma bu ürünlere al kafan rahat olsun.

CORSAIR CP-9020093-WW RMx Serisi RM850x 850W 80+ Gold tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus

Teknobiyotikten (Güç kaynağını alıp iade ettiğim için kuponum var) alma gibi bir zorunluluğum var ve bu ürün onlarda yok bu ürün yerine şunu tercih etsem?Aynı sorunlarla karşılaşır mıyım?

@Sertac11 Dostum adamın kuponu varmış.

Seasonic PSU en iyilerdendir. EVGA vardır bir de. ASUS un THOR serisi Seasonic temelli. Hiçbir farkı yok.
Seasonic Bronz, Gold, Platinum al 10 yıl garantisi vardı ben aldığımda 650w PSU, Vega 64 GPU yu rahatlıkla çalıştırıyordu sistemimde.
High Power da ses sorunu oluyor kullandım. İyi marka ama Seasonic 10 numara.
850w senin için ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…