Halihazırda 5600X varken güncel olmayan bir işlemciye para vermek bence mantıksız olur. Sanırım ben olsam, illaki halihazırdaki sistemimi güncelleyeceksem 11700K'yı beklerdim. 5600X aslında oyunlarda fazlasıyla yeterli olacaktır; bana çok da mantıklı gelmiyor aşağı yukarı aynı performansı alacağınız bir işlemciye geçiş yapmak ama tabii en nihayetinde siz bilirsiniz. Şimdi yönlendirip de sorumluluk almak istemiyorum.
Hiç mantıklı değil, ölü bir sokete o parayı yatırmak doğru olmaz.
Bütçen 4100 TL gibi duruyor, en azından parçaların fiyatları 4100 TL'ye yakın. 4122 TL'ye bu parçaları almanı öneririm.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Hiç mantıklı değil, ölü bir sokete o parayı yatırmak doğru olmaz.
Bütçen 4100 TL gibi duruyor, en azından parçaların fiyatları 4100 TL'ye yakın. 4122 TL'ye bu parçaları Alman'ı öneririm.
En ucuz Intel i7-10700F Sekiz Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i7-10700F Sekiz Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.311,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
5600X'den daha güçlü.
Soğutması daha basit.
İ9'a takacağınız soğutucu ile zaten performansı i3 gibi olacak.