i9 9900KF hâlâ alınır mı?

Halihazırda 5600X varken güncel olmayan bir işlemciye para vermek bence mantıksız olur. Sanırım ben olsam, illaki halihazırdaki sistemimi güncelleyeceksem 11700K'yı beklerdim. 5600X aslında oyunlarda fazlasıyla yeterli olacaktır; bana çok da mantıklı gelmiyor aşağı yukarı aynı performansı alacağınız bir işlemciye geçiş yapmak ama tabii en nihayetinde siz bilirsiniz. Şimdi yönlendirip de sorumluluk almak istemiyorum. 🙂

Render işi yapacağım içinde, i9 9900KF tercih ettim.

Hiç mantıklı değil, ölü bir sokete o parayı yatırmak doğru olmaz.
Bütçen 4100 TL gibi duruyor, en azından parçaların fiyatları 4100 TL'ye yakın. 4122 TL'ye bu parçaları almanı öneririm.

Hiç mantıklı değil, ölü bir sokete o parayı yatırmak doğru olmaz. Bütçen 4100 TL falandır diye düşünüyorum, 4122 TL'ye bu şekilde Alman'ı öneririm.

Hocam soğutucu? :D
Hiç mantıklı değil, ölü bir sokete o parayı yatırmak doğru olmaz.
Bütçen 4100 TL gibi duruyor, en azından parçaların fiyatları 4100 TL'ye yakın. 4122 TL'ye bu parçaları Alman'ı öneririm.

Bu arada alırsam, Z490M alırım kasam Micro ATX destekliyor ancak.

O zaman i7 hayırlı olsun.
B460 ile yüksek RAM MHz ile keyfin tadını çıkarın.
5600X ile arasında 10 FPS fark var ama bu fark yerine göre değişir.

Z390 neden seçtim çünkü Z490 çok pahalı hocam, artı olarak i9 9900KF hem OC önü açık hem de 8 çekirdek 16 threads. i9 10850K indirme girse keşke.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı