i9 9900KF + Z390M vs i7 10700KF+B460M PRO

B460 ile i7 10700K'ya OC yapamayacağınıza göre ve yükseltme yapmıyacağınıza göre.
Önerim 9900KF.

i7 10700KF+B460M daha iyi bir seçim bence. Ölü sokete yatırım yapmaya gerek yok.

Arkadaş geliştirme yapmıyacağını söylemiş.

Neden 11. nesili beklemiyorsun, önce bunu sorayım. İki seçenek de kötü, birincisi ölü soket. İkincisinde 10700KF gibi bir işlemciyle B460 kullanmak çok saçma. Hele yükseltme yapmayacaksan, o yüzden sen bize işlemci+anakart için bütçeni söyle bence.

Neden 11. nesili beklemiyorsun, önce bunu sorayım. İki seçenek de kötü, birincisi ölü soket. İkincisinde 10700KF gibi bir işlemciyle B460 kullanmak çok saçma. Hele yükseltme yapmayacaksan, o yüzden sen bize işlemci+anakart için bütçeni söyle bence.

Anakart işlemci bütçesi 3200 TL, fakat AMD önermeyin daha yeni AMD topladım her yanım AMD olmasını istemiyorum biraz da Intel takılmak istiyorum.

Anakart işlemci bütçesi 3200 TL, fakat AMD önermeyin daha yeni AMD topladım her yanım AMD olmasını istemiyorum biraz da Intel takılmak istiyorum.
Dediğim gibi 11. nesilin tanıtılmasına bu kadar az zaman kalmışken sakın 10. nesil alma, 11600K+ B560 yapabilirsin mesela.

Overclock da yapmak istiyorum hocam.

9. nesil 9900 hariç berbat bir seri sırf OC için 8/8 işlemci alınmaz. Biraz bekleyin B560 anakartlarda sınır kalkacak gibi duruyor dediğim kombinasyonu yapın ya da 10700kf+B460 alın isterseniz biraz bütçe arttırıp en ucuz Z490 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı