İ9500 4.4.2 İçin En Son Çıkan Cyanogenmod 11

TR-

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar bana Samsung Galaxy S4 İ9500 için en son çıkan CM11 4.4.2 romu ve gapps dosyasını atar mısınız ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Full olanı yükle. Alabilirsin.
Seni de bayağı meşgul ettim kusura bakmayasın. Son birkaç soru sormak istiyorum konuya tamamen hakim olmak için. Şimdi ben Recovery'den yükledim gapps ve cm11i daha sonrasında yapmam gereken başka bir işlem var mı ? Ve cm11'den telefonu eski haline döndürebilir miyim daha sonra?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleykum, kardeş bende samsung s4 kullanıyorum kısa süre önce telefona custom rom yükledim ve şuan dediğiniz gibi odin ile stock rom atmaya çalıştım ama hata verdi. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aleyküm selam. Öncelikle odin ile rom atamazsın. Odin ile firmware yüklemesi yapabilirsin. Öncelikle telefonu download moda alıp usb ile bilgisayara bağlayın. Gerekli driverlerini yükledikten sonra odini açın eğer portlardan birinde cihazın gözüküyor ise gerisi çok kolay. Doğru firmwareyi bulup odinin içinden teker teker seçip stock haline çevirebilirsin telefonunu. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı