İade değişim süreci nasıl işler?

Daha fazla  
Servise gönderdiğim ürüne değişim çıktı arkadaşlar. 1 haftadır bekliyorum değişim çıksın diye. Gelen raporu da satın aldığım yere gönderdim. O da süreç başlattığını söyledi. Ona bekle buna bekle can sıkıcı. Süreci yönetme konusunda tavsiye verebilir misiniz? Raporu da eke koydum. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_0383.jpeg
    IMG_0383.jpeg
    168,9 KB · Görüntüleme: 29
Servise gönderdiğim ürüne değişim çıktı arkadaşlar. 1 haftadır bekliyorum değişim çıksın diye. Gelen raporu da satın aldığım yere gönderdim. O da süreç başlattığını söyledi. Ona bekle buna bekle can sıkıcı. Süreci yönetme konusunda tavsiye verebilir misiniz? Raporu da eke koydum. Teşekkürler.
Stokta varsa, aynısını gönderirler. Yoksa, muadili.

Bu süreç, ürünü nereden aldığınıza bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Bazen sizi bekletiyorlar, bazen de “stokta yok” bahanesiyle daha düşük kaliteli bir ürün vermeye çalışıyorlar. Bu nedenle olabildiğince sabırlı olmanızı öneririm. MSI Global’in kendi sitesi üzerinden e-posta göndererek doğrudan onlarla iletişime geçin. Bu şekilde süreç daha hızlı ilerliyor. Ben de bu yöntemle anakart değişimi yaptırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı