İade edilecek SSD içindeki dosyalar nasıl silinir?

Direk iade edin 15 gün yasal hakkınız var. Kesin iadeden geldi sıfır kutusu açılmış ürün müydü?

TR200 başlı başına problem hocam imkanınız varsa başka model alın.

Direk iade edin 15 gün yasal hakkınız var. Kesin iadeden geldi sıfır kutusu açılmış ürün müydü?

İtopya'dan aldım. Sistem montaj hizmeti olarak kasanın içerisine monte edilmişti kutusu ayrı geldi ve kontrol ettiğim zaman 30 gün kullanılmış olduğu gördüm sistemi alalı 2 gün oluyor

TR 200'ler problemli sağlık durumu çabuk düşüyor kesin şikayet ile iade edildi İtopya fazla akıllı olduğu için iade SSD'yi hazır PC'ye taktı gönderdi.
Hiç beklemeyin direk iade başlatın ekran görüntüsü alın en yakın zamanda kargoya verin.

Bir insan neden 775+ Saat SSD kullanır iade eder ki? Onu geçtim hani İtopya mal'mı sanıyor müşteriyi?

Anlamadım ki kontrol etmesem elimde kalacaktı ürün niye böyle bir şey yaptılar o kadar tavsiye edilen bir firmaydı
TR 200'ler problemli sağlık durumu çabuk düşüyor kesin şikayet ile iade edildi İtopya fazla akıllı olduğu için iade SSD'yi hazır PC'ye taktı gönderdi.
Hiç beklemeyin direk iade başlatın ekran görüntüsü alın en yakın zamanda kargoya verin.

Hocam yarın arayacağım müşteri hizmetlerini iade için bilgi alıp kargoya vereceğim. Umarım bir an önce yenisini gönderirler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı