Epic Games İade gelmedi

estexa

Picopat
Daha fazla  
İade ettiğim oyun Wolfenstein the old blood.
İade edilme günü 11.01 2025.
Dün ettim işlemlere bakayım dedim iade edildi yazıyor fakat para gelmemiş 1 gün olduğu için mi acaba kart Paycell.

1736683638123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İade ettiğim oyun Wolfenstein the old blood.
İade edilme günü 11.01 2025.
Dün ettim işlemlere bakayım dedim iade edildi yazıyor fakat para gelmemiş 1 gün olduğu için mi acaba kart Paycell.

Eki Görüntüle 2394905
Genelde birkaç iş günü içerisinde geliyor hocam.

Biraz bekleyin hocam eğer gelmezse Epic Games teknik desteğe yazarsınız.
Para bankanıza iade edilmiştir. Bugün günlerden Pazar. Pazar günleri hesabınıza geçmemesi normal. 1-3 iş günü içerisinde hesabınıza yatar paranız.
sağolun hocam gelmezse yazarım desteğe

Para kartına gelmez Epic içinde kullanabiliyorsun diye biliyorum.
yok hocam karta geliyor

Yanlış bilgi verme, görselde karta iade edildiği yazıyor zaten.
Eki Görüntüle 2394942
Para karta değil, bankaya iade edilmiştir. İş günleri içerisinde hesaba geçiş yapar para arkadaşlar. Hiç mi bir şeyi iade edince şu şu iş günleri içerisinde hesabınıza geçer yazısını görmediniz. Üstelik bugün Pazar. Resmi tatil. Tabii ki de geçiş yapmaz para.

Para karta değil, bankaya iade edilmiştir. İş günleri içerisinde hesaba geçiş yapar para arkadaşlar. Hiç mi bir şeyi iade edince şu şu iş günleri içerisinde hesabınıza geçer yazısını görmediniz. Üstelik bugün Pazar. Resmi tatil. Tabii ki de geçiş yapmaz para.
Orada karta iade edileceği yazdığı için öyle yazdım, ben de daha önce çok iade yaptım ve genelde 1-3 iş günü içinde karta yansıyor iade. İlk günden bankadan bildirim geliyor, sonra da genelde bir gün sonra karta geliyor para.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı