Epic Games İade gelmedi

estexa

Picopat
Daha fazla  
İade ettiğim oyun Wolfenstein the old blood.
İade edilme günü 11.01 2025.
Dün ettim işlemlere bakayım dedim iade edildi yazıyor fakat para gelmemiş 1 gün olduğu için mi acaba kart Paycell.

1736683638123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada karta iade edileceği yazdığı için öyle yazdım, ben de daha önce çok iade yaptım ve genelde 1-3 iş günü içinde karta yansıyor iade. İlk günden bankadan bildirim geliyor, sonra da genelde bir gün sonra karta geliyor para.
Zaten para karta iade edilecek? Karta iadeyi banka yapıyor, Epic Games değil. Bugün de Pazar olduğu için para hesaba yatmaz.

Zaten para karta iade edilecek? Karta iadeyi banka yapıyor, Epic Games değil. Bugün de Pazar olduğu için para hesaba yatmaz.
Aynı şeyi söylemeye çalışıyoruz Keloğlan'daki devler gibi, bence daha da uzatmayalım konuyu :D
İade talebi oluşturudu, Epic Games iadeyi bankaya bildirdi, banka da karta iadeyi yapacak. Bu kadar işte.

Aynı şeyi söylemeye çalışıyoruz Keloğlan'daki devler gibi, bence daha da uzatmayalım konuyu :D
İade talebi oluşturudu, Epic Games iadeyi bankaya bildirdi, banka da karta iadeyi yapacak. Bu kadar işte.
Hocam bu mesajı görenlere öncelikle merhaba 3 gün olmasına ragmen para gelmedi para geldi gösteriyor fakat pars yok

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250113_180617_com.turkcell.paycell.jpg
    Screenshot_20250113_180617_com.turkcell.paycell.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı