İade işlemi eski karta nasıl yapılır?

OzaNNC

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski ininal kart değişmeden 1-2 gün önce Hepsiburada'dan bir gamepad almıştım ama yanlış geldiği için iade etmek zorunda kaldım. İade ettikten sonraki sabah, kartın değiştirildiğini görünce bir şüpheye düştüm. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Paramın boşuna gitmesini istemiyorum çünkü bir daha satın alacağım için bir daha para yatırmak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon görmedim
Teşekkürler ama önceden baktığımda bulamamıştım. Yok galiba dediğim sorunun çözümü.
Arkadaşlar biri hemen cevap verebilir mi çünkü dün hesabınıza yansıtılacaktır yazıyordu, az önce baktığımda geri ödemesi yapıldı diyor ama hesabımda ki geçici olarak mecburen yarattığım sanal karta para gelmemiş. Fiziksel kart alırsam oraya aktarma yapabilirler mi?

Teşekkürler ama önceden baktığımda bulamamıştım. Yok galiba dediğim sorunun çözümü.
Arkadaşlar biri hemen cevap verebilir mi çünkü dün hesabınıza yansıtılacaktır yazıyordu, az önce baktığımda geri ödemesi yapıldı diyor ama hesabımda ki geçici olarak mecburen yarattığım sanal karta para gelmemiş. Fiziksel kart alırsam oraya aktarma yapabilirler mi?
ayn benimde aynı sorunum var cevaplarsanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı