İade istenince ne yapılmalı?

LowHight

Picopat
Ben ikinci el ürün satmayı düşünüyorum yüz yüze teslim olacak şekilde. Ürünü sattığım kişi aradan 2-3 gün geçtikten sonra iade isterse ben de bunu kabul etmezsem beni birçok şekilde tehdit edebilir. Sonuçta adresime gelerek teslim alacak. Nerede yaşadığımı vs bilecek. Bu durumların önüne nasıl geçilir? İade kabul etmediğimi baştan belirtsem bana yine de dava açıp kazanabilme ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikinci el ürün satmayı düşünüyorum yüz yüze teslim olacak şekilde. Ürünü sattığım kişi aradan 2-3 gün geçtikten sonra iade isterse ben de bunu kabul etmezsem beni birçok şekilde tehdit edebilir. Sonuçta adresime gelerek teslim alacak. Nerede yaşadığımı vs bilecek. Bu durumların önüne nasıl geçilir? İade kabul etmediğimi baştan belirtsem bana yine de dava açıp kazanabilme ihtimali var mı?

Niye bu kadar iade edecek diye tereddütte kaldınızki. Ürün bozukmu.

İade almana gerek yok parayı elden al dava bile açamazlar kafan rahat olsun dostum.

Üründe bir sıkıntı yok. Zaten gelip bakarak alacaklar. Ürünü aldıktan sonra sağlam parçasını bozuk ya da dandik parçayla değiştirip iade isteyen dolandırıcılar vs için tereddütte kaldım.
Kendini güvene almak istiyorsan ürünün parçalarını ve dışının detaylıca videosunu çek. Sana kanıt olur.

Parayı elden almanın bankadan almaktan avantajı ne olacak? Bilmediğimden.

Dava açamaz, IBAN'dan atarsa sana kanıt gösterip dava açabilir. Dogru söyle sıkıntılı ürün mü satıyorsun?😂 satmıyosan iade almak zorunda değilsin işte parayı elden al parayı aldıktan sonra da elektrik ürün geldiniz test ettiniz aldınız sonrasında iade alamam de zaten parayı elden aldıktan sonra başını agritmak için dava acamazlar bile.

Dava açamaz, IBAN'dan atarsa sana kanıt gösterip dava açabilir. Dogru söyle sıkıntılı ürün mü satıyorsun?😂 satmıyosan iade almak zorunda değilsin işte parayı elden al parayı aldıktan sonra da elektrik ürün geldiniz test ettiniz aldınız sonrasında iade alamam de zaten parayı elden aldıktan sonra başını agritmak için dava acamazlar bile.
Ürün sapasağlam. Zaten dediğim gibi alacak olan kişi gelip görerek alacak bozuk olsa almaz. Sadece ben bu işlerde biraz titiz olduğum için iadesiyle falan uğraşmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı