Çözüldü Steam İade kabul eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigit3585

Hectopat
Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?

1719787930666.png

Çözüm
İade şartları:
  • Oyunu satın alımınızdan itibaren 14 gün geçmemeli. Bu gün konusunda genellikle inisiyatif tanınmıyor.
  • Oyunun oynanma saati 2 saati aşmamalı. Bazen 4 saate kadar inisiyatif tanıyorlar.
Özetle, iade şartları bunlar ve tamamıyla Steam desteğin inisiyatifine kalmış. İade alırlar diye düşünüyorum.
Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?

Eki Görüntüle 2238010
Sistem seni 2 saat oynama süresini geçirdiğin için reddedecek fakat Steam'e destek talebi oluşturup ve geçerli bir sebebinin olduğuna onları inandırabilirsen iadeni kabul edeceklerdir.

İade olur oyun saatiniz 2 saati geçmiyorsa ve üstünden 2 hafta geçmediyse iade alırlar ben çok fazla oyun alıp iade ettim hepsini de aldılar.
Takribi olarak soruyorum, insanların sorunlarına fayda oluyormuş gibi gözükürken bile bu sorunları gerçekten ne zaman okuyacaksınız?

Anket oluştursanıza hocam gören oylasın. Ha bana sorarsanız alınır bence.

4 saat hatta bazen 4 saat ve birkaç dakika oynayıp iade ettiğim oyunlar oldu bunlardan biri de Rust, genelde insiyatiflerine kalıyor ama çoğunlukla ediyorlar.

Sistem seni 2 saat oynama süresini geçirdiğin için reddedecek fakat Steam'e destek talebi oluşturup ve geçerli bir sebebinin olduğuna onları inandırabilirsen iadeni kabul edeceklerdir.

Takribi olarak soruyorum, insanların sorunlarına fayda oluyormuş gibi gözükürken bile bu sorunları gerçekten ne zaman okuyacaksınız?

Arkadaş iade ederler mi diye sormuş bende iade şartları bu benimkiler iade edildi dedim arkadaşınkiler neden iade edilmesin bazı arkadaşlar genelde iade kabul etmezler tarzı şeyler yazmışlar bende onlara istinaden yazdım tartışmaları takip etmeden başkalarına sallamasanız keşke :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı