Sistem seni 2 saat oynama süresini geçirdiğin için reddedecek fakat Steam'e destek talebi oluşturup ve geçerli bir sebebinin olduğuna onları inandırabilirsen iadeni kabul edeceklerdir.Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?
Eki Görüntüle 2238010
Takribi olarak soruyorum, insanların sorunlarına fayda oluyormuş gibi gözükürken bile bu sorunları gerçekten ne zaman okuyacaksınız?İade olur oyun saatiniz 2 saati geçmiyorsa ve üstünden 2 hafta geçmediyse iade alırlar ben çok fazla oyun alıp iade ettim hepsini de aldılar.
4 saatlik oyunu iade etmiştim. Bence o kadar katı değiller, halden anlıyorlar.Sea of Thieves aldım Steam üzerinden 2.7 saat oynadım ama beğenmedim ve FPS düşüşü yaşadım, iade için istek gönderdim sizce 2.7 saatlik oyunu kabul ederler mi?
Eki Görüntüle 2238010
Sistem seni 2 saat oynama süresini geçirdiğin için reddedecek fakat Steam'e destek talebi oluşturup ve geçerli bir sebebinin olduğuna onları inandırabilirsen iadeni kabul edeceklerdir.
Takribi olarak soruyorum, insanların sorunlarına fayda oluyormuş gibi gözükürken bile bu sorunları gerçekten ne zaman okuyacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.