Çözüldü Steam İade kabul edilmiyor

• Konuyu başlatan ARBOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 810
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARBOS

Centipat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 12 GB, İntel Core İ5-12400F, 16 GB RAM, 4 TB M.2 SSD
Merhaba birkaç gün önce 1 indirimsiz 1 indirimli oyun aldım sonra pişman oldum. Oyunu iade etmek istiyorum ettiğimde iade talebiniz alındı yazıyor ama birkaç saat sonra iadenizi yerine getirmeyeceğiz diyorlar. Bu 2 oyunu nasıl kabul ettirebilirim? Sorun yasadıgım oyunlar:

Ready or Not: Oyun yavaş gidiyor ve kasıyor ve çok zor sıkıcı.

Doom Eternal: Oyun çok sıkıcı ama bir de zor.

Kaç gündür iade edemediğim oyunların gün sayıları:

Doom Eternal: 23.99 dolar 8 gündür iademi kabul etmiyorlar.

Ready or Not: (indirimli) 17.39 dolar 9 gündür iademi kabul etmiyorlar.

Nasıl kabul ettiririm önerilerinizi bekliyorum iyi günler🙂 ( çok iade yaptım)

Çözüm
Evet hocam. Ediyordum bayağı.

İadenizin kabul olmama sebebi bu. Sistemi suistimal etmişsiniz. Sistemi suistimal etmemeniz gerekirdi. Normalde iade şartları:
  • Oyunun oynanma saati iki saati aşmamalı. Bazen bunu üç saate kadar tolere edebiliyorlardı.
  • Oyunun satın alınma tarihinden itibaren 14 gün aşmaması gerekirdi. Bunda tolere ettiklerini daha görmedim. Varsa da bilmiyorum.
Bu şartları sağlamanıza rağmen iadeniz kabul olmuyorsa tek sebebi budur.
Evet hocam. Ediyordum bayağı.

İadenizin kabul olmama sebebi bu. Sistemi suistimal etmişsiniz. Sistemi suistimal etmemeniz gerekirdi. Normalde iade şartları:
  • Oyunun oynanma saati iki saati aşmamalı. Bazen bunu üç saate kadar tolere edebiliyorlardı.
  • Oyunun satın alınma tarihinden itibaren 14 gün aşmaması gerekirdi. Bunda tolere ettiklerini daha görmedim. Varsa da bilmiyorum.

Çözüm

Hocam şimdi bir daha denedim belki olur belki olmaz ama. Gene de değerli yorumunuz için teşekkürler.

Rica ederim. Sistemi suistimal etmemeye çalışın. Oyunu satın almadan önce YouTube'dan birkaç saat oynanış videosu izleyin. Sonra oyunun adını ve sisteminizi yazarak, sisteminizin oyunu oynatıp oynatamayacağını kontrol edin; ondan sonra da satın alırsınız. Steam desteğe yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Öyle bir niyetinizin olmadığını ve bundan sonra dikkat edeceğinizi belirten yazı yazın. Denemekten zarar gelmez.

Rica ederim. Sistemi suistimal etmemeye çalışın. Oyunu satın almadan önce YouTube'dan birkaç saat oynanış videosu izleyin. Sonra oyunun adını ve sisteminizi yazarak, sisteminizin oyunu oynatıp oynatamayacağını kontrol edin; ondan sonra da satın alırsınız. Steam desteğe yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Öyle bir niyetinizin olmadığını ve bundan sonra dikkat edeceğinizi belirten yazı yazın. Denemekten zarar gelmez.

Hocam denedim Ready or Not kabul edilmedi Doom Eternal'de kabul edilmedi hocam.😪

@ARBOS, şansınıza küseceksiniz. Yapacak bir şey yok. Bundan önce kaç oyun iade etmiştiniz? Ne sıklıkla iade ettiniz?

@ARBOS, şansınıza küseceksiniz. Yapacak bir şey yok. Bundan önce kaç oyun iade etmiştiniz? Ne sıklıkla iade ettiniz?

Hocam belki 5-10 vardır genellikle sistem gereksinimlerim yetmiyor ve oyun çok zor diye cevapladım. Kabul etmişlerdi.

Demek ki artık inanmamaya başladılar, geçmiş olsun. Bir süre oyun iade etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı