Pneumothorax
Megapat
Daha fazla
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, öncelikle 1hafta önce ASUS ekran kartımı arızalandığı için garantiye göndermiştim ve arızanın onarılamaz olduğunu tahmin ediyordum, dediğim gibide oldu bugün iade süreci başlamış. ASUS'u aradığımda bu süreç nasıl olacak diye sordum .satın aldığım firmaya bir belge gönderileceğini ve stok varsa değişim yoksa iade gerçekleşeceği söylendi. Kontrol ettiğimde aldığım firmada stok yok ve eminim ki satın aldığım yer bana sormadan para iadesini başlatacak.
Neden bu kanıya vardım çünkü arıza yaşadığım parçayı sistem olarak almıştım ve gelir gelmez RAM'lerin arızalı olduğunu gördüğüm için geri göndermiştim. Sonuçta stok olmadığından para iadesi olmuştu ve daha kötü bir ürüne daha fazla para ödemiştim.
Oradaki fark küçük bir meblaydı ama burada iş artık iyice büyüdü 2150 TL'ye almıştım bu kartı. Şu an 2650 civarına satılıyor ve tekrar bu bedeli ödemek istemiyorum.
Böyle bir sorunla karşılaşacağımı bildiğim için buraya danışmak istedim, ne yapmalıyım.
Hakem heyetinden başka bir çözüm var mı?
Neden bu kanıya vardım çünkü arıza yaşadığım parçayı sistem olarak almıştım ve gelir gelmez RAM'lerin arızalı olduğunu gördüğüm için geri göndermiştim. Sonuçta stok olmadığından para iadesi olmuştu ve daha kötü bir ürüne daha fazla para ödemiştim.
Oradaki fark küçük bir meblaydı ama burada iş artık iyice büyüdü 2150 TL'ye almıştım bu kartı. Şu an 2650 civarına satılıyor ve tekrar bu bedeli ödemek istemiyorum.
Böyle bir sorunla karşılaşacağımı bildiğim için buraya danışmak istedim, ne yapmalıyım.
Hakem heyetinden başka bir çözüm var mı?