Epic Games İade nasıl yapılır?

Ethem Dizdar

Hectopat
Dün akşam kış indirimlerinde FC 26 almıştım fakat oyunun optimizasyonu o kadar kötü ki oynanmıyor. İade etmeye çalıştım fakat iade etme butonu çıkmıyor. Desteğe yazmayı düşündüm destek kısmı değişmiş nereden yapacağımı bulamadım. Yardım eder misiniz?

Hocam oraya tıkladığımda iade etme gibi bir seçenek yok. daha dün aldım ve 2 saat sınırını da geçmedim.
İade etmek istediğiniz oyun nedir? Otomatik iade olmayan bir oyunsa, kendiniz Epic Games desteğe bilet oluşturarak durumu bildirmeniz lazım.

İade etmek istediğiniz oyun nedir? Otomatik iade olmayan bir oyunsa, kendiniz Epic Games desteğe bilet oluşturarak durumu bildirmeniz lazım.

FC26. az önce sipariş kodunu da belirterek iade etmek isteğimi yazdım desteğe. Tahmini ne zaman dönerler acaba?

FC26. az önce sipariş kodunu da belirterek iade etmek isteğimi yazdım desteğe. Tahmini ne zaman dönerler acaba?
Evet, kontrol ettim. FC 26’yı kendiniz desteğe bildirerek iade oluşturmanız lazım; otomatik iade olmuyormuş. 24–72 saat içerisinde geri dönüş sağlarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı