İade ne zaman gelir?

Hocam at sürmenin araba sürmekten tek farkı atın daha farklı bir his olması bir de canlı olması bu biraz saçma bir ön yargı gibi geldi bana. İnsanlar bundan araba sürmek gibi zevk alıyorlar.

Yani evet orada at sizin evcil hayvanınız, organınız gibi olduğu için ister istemez bir bağ kuruyorsunuz. Oyun da sizi buna itiyor zaten, hayvanını sev, besle bir sürü şey :D

Ya tabikii insandan insana değişir ama zevkli değil bence at arada yoruluyor üstünden atıyor yine öznel olacak ama araba oyunları bence daha çok sarıyor gerçi aynı tür değiller ama olsun.

Eh hocam sen atı 10 saat boyunca aralıksız sürersen gerçekçilik adına ne kalır (oyun gerçekçi denilen bir oyun olduğu için böyle söylüyorum bilim kurgu oyunu değil) seven var sevmeyen var size göre araba bana göre at.

Yani evet orada at sizin evcil hayvanınız, organınız gibi olduğu için ister istemez bir bağ kuruyorsunuz. Oyun da sizi buna itiyor zaten, hayvanını sev, besle bir sürü şey :D

Evet tek sevdiğim yanı oydu atları bir yere koyup gidince atı düşünüyorum ama genel olarak at sürdüğüm için sıkıldım iade ettim belki çok erken davrandım ama olsun pişman olacağımı zannetmem.

Doğru hocam hemde 4 seviye yapıp o kadar bağ kurduktan sonra sinir bozucu köprü baskınlarında vurulup ölmesi.(kellemizdeki paranızı ödemediğimiz zaman çıkıyorlar.)

Doğru hocam hem de 4 seviye yapıp o kadar bağ kurduktan sonra sinir bozucu köprü baskınlarında vurulup ölmesi.(kellemizdeki paranızı ödemediğimiz zaman çıkıyorlar.)

O kısma dayanamazdım işte iyi ki silmişim.

Oyunu ilk silme isteği bana orada gelmişti. Sen git atı son seviye yap her şeyi Full'le ama bir baskında dalgınlıktan dolayı atla beraber ölünce atın tamamen silinmesi :D işin komik yani atı canlandıramadan ben de öldüm...

Beni hiç sıkmadı hocam hiçbir kısmı, en sevdiğim oyun oldu :D.

Hocam benide sıkmadı işte ama dediğim gibi çok fazla insan çok yavaş ilerlediği için oyuna bir anda ÇÖP algısı yapıyorlar.

(Rynesquik'i kassetmiyorum.)

O kısma dayanamazdım derken atın gitmesine çok üzülürdüm.

Dediğinizi anladım hocam tartışmayı pek ilerletmek istemiyorum yatacağım az sonra çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı