Hocam at sürmenin araba sürmekten tek farkı atın daha farklı bir his olması bir de canlı olması bu biraz saçma bir ön yargı gibi geldi bana. İnsanlar bundan araba sürmek gibi zevk alıyorlar.
Ya tabikii insandan insana değişir ama zevkli değil bence at arada yoruluyor üstünden atıyor yine öznel olacak ama araba oyunları bence daha çok sarıyor gerçi aynı tür değiller ama olsun.
Yani evet orada at sizin evcil hayvanınız, organınız gibi olduğu için ister istemez bir bağ kuruyorsunuz. Oyun da sizi buna itiyor zaten, hayvanını sev, besle bir sürü şey![]()
Yani evet orada at sizin evcil hayvanınız, organınız gibi olduğu için ister istemez bir bağ kuruyorsunuz. Oyun da sizi buna itiyor zaten, hayvanını sev, besle bir sürü şey![]()
Doğru hocam hem de 4 seviye yapıp o kadar bağ kurduktan sonra sinir bozucu köprü baskınlarında vurulup ölmesi.(kellemizdeki paranızı ödemediğimiz zaman çıkıyorlar.)
Beni hiç sıkmadı hocam hiçbir kısmı, en sevdiğim oyun olduHocam maalesef o kar alanı çoğu insanı sıkıyor siz bir 5.- 6. saatine gelseniz büyük ihtimalle sevecektiniz.
O kısma dayanamazdım işte iyi ki silmişim.
Doğru hocam hem de 4 seviye yapıp o kadar bağ kurduktan sonra sinir bozucu köprü baskınlarında vurulup ölmesi.(kellemizdeki paranızı ödemediğimiz zaman çıkıyorlar.)
O kısma dayanamazdım işte iyi ki silmişim.
Hocam sizde haklısınız tartışmak istemiyorum siz Online oyunları sevdiğiniz için bu RDR 2 türündeki oyunlar pek güzel gelmez ama eğer hikayeleri oyunlara birazcık ilginiz olsa beğeniceğinizi düşünüyorum.
Beni hiç sıkmadı hocam hiçbir kısmı, en sevdiğim oyun oldu.
O kısma dayanamazdım derken atın gitmesine çok üzülürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.