R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #1 3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?
3 gün önce RDR 2 aldım beğenmedim iade ettim. Parası ne zaman hesaba geçer? Daha önce Epic Games'ten oyun iade eden var mı?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #31 En son iade 1 ay sürmüştü Artı 0 Eksi
KS KS R Rynesquik Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.821 Çözümler 3 3 Ocak 2024 #32 RglarX dedi: Hocam beni de sıkmadı işte ama dediğim gibi çok fazla insan çok yavaş ilerlediği için oyuna bir anda çöp algısı yapıyorlar. (Rynesquik'i kassetmiyorum.) Dediğinizi anladım hocam tartışmayı pek ilerletmek istemiyorum yatacağım az sonra çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz ya at ile bağ kurduktan sonra köprü baskınında atların vurulması işte eğer ki oynamış olsaydım bu kısma çok üzülürdüm bunu kastetmiştim. Artı 0 Eksi
RglarX dedi: Hocam beni de sıkmadı işte ama dediğim gibi çok fazla insan çok yavaş ilerlediği için oyuna bir anda çöp algısı yapıyorlar. (Rynesquik'i kassetmiyorum.) Dediğinizi anladım hocam tartışmayı pek ilerletmek istemiyorum yatacağım az sonra çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz ya at ile bağ kurduktan sonra köprü baskınında atların vurulması işte eğer ki oynamış olsaydım bu kısma çok üzülürdüm bunu kastetmiştim.