Steam İade ne zaman yapılır?

4bc

Decapat
Daha fazla  
Dün Mortal Kombat 11 aldım ama yanlışlıkla Ultimate olmayan sürümü almışım hemen onu iade edip Ultimate sürümü almam gerek iade süresine 1 hafta demiş bazıları o zamana kadar indirim bitiyor. 120 TL'den 800'e çıkıyor, 13 Temmuz'da indirim bitiyor. Kısaca iade ne zaman yapılır cidden bir hafta mı?

Dün Mortal Kombat 11 aldım ama yanlışlıkla Ultimate olmayan sürümü almışım hemen onu iade edip Ultimate sürümü almam gerek iade süresine 1 hafta demiş bazıları o zamana kadar indirim bitiyor. 120 TL'den 800'e çıkıyor, 13 Temmuz'da indirim bitiyor. Kısaca iade ne zaman yapılır cidden bir hafta mı?

İade onaylandıktan sonra 1 gün sonra verilir iade edilmesi en geç 3 gün içinde onaylanır.

İade en geç 2-3 güne onaylanır. 5 iş günü içerisinde de hesabına para gelir -Cüzdana iade etmediysen-. İade onaylandıktan hemen sonra paranın gelmesini beklemeden ultimate sürümü alabilirsin. Para zaten sana ulaşacak.

Tam 24 saat sonra parası gelir. Karta iade ettiyseniz birkaç gün içinde gelir.

Dün Mortal Kombat 11 aldım ama yanlışlıkla Ultimate olmayan sürümü almışım hemen onu iade edip Ultimate sürümü almam gerek iade süresine 1 hafta demiş bazıları o zamana kadar indirim bitiyor. 120 TL'den 800'e çıkıyor, 13 Temmuz'da indirim bitiyor. Kısaca iade ne zaman yapılır cidden bir haft mı?

Iptal edip cuzdana iade edin 1 gun içerisinde iade kabul olur 1 gun icerisinde cuzdandaki parayi kullanabilirsiniz karttan beklemek yerine cuzdana iade edin daha az beklersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı