Steam İade parası gelmedi

Kunteper895

Decapat
Daha fazla  
Steam'den geçtiğimiz cumartesi günü 2 adet oyun aldım bunları beğenmedim ve iadesini yaptım. 40 dk oynamışımdır ikisini de mailime 2 oyununda iadesi gerçekleşmiştir mesajı geldi ama para yatmadı. Bugün tekrar tekrar kontrol ettim yok, ne kadar bir sürede geri yatar bir de bu oyunlardan birini iade gerçekleştikten sonra tekrar aldım farklı bir paketini indirimdeydi ileride oynarım diye oynarsam saat iadeye etki eder mi?

İade parası 1 gün civarı beklemede tutuluyor (Steam cüzdandan aldıysanız). 2. sorunuzu anlamadım ancak oyunun farklı bir paketini tekrar satın aldıysanız 40 dakikadan devam eder oynama süreniz. İade talep ettikten sonra oynamaya devam ederseniz muhtemelen etki eder iadeye.

Steam'e giriş yapın ve sağ üstte profilinize tıklayın cüzdanımı görüntüleye tıklayın oradan ise hesap ayrıntılarını inceleye tıklayın orada zaten paranın ne kadar süre içerisinde hesabınıza geçeceğini gösteriyor.

Steam'den geçtiğimiz cumartesi günü 2 adet oyun aldım bunları beğenmedim ve iadesini yaptım. 40 dk oynamışımdır ikisini de mailime 2 oyununda iadesi gerçekleşmiştir mesajı geldi ama para yatmadı. Bugün tekrar tekrar kontrol ettim yok, ne kadar bir sürede geri yatar bir de bu oyunlardan birini iade gerçekleştikten sonra tekrar aldım farklı bir paketini indirimdeydi ileride oynarım diye oynarsam saat iadeye etki eder mi?
Para kartınıza mı gelmedi?Ordan seçim yapmış olmanız lazım karta mı cüzdana mı?

Ben iade ettiğimde 1 hafta falan sürmüştü. Uzun sürüyor

Karta iade istediyseniz 14 günü buluyor. Yurt dışı ödemesi olduğu için.
Evet karta iade ettim

Para kartınıza mı gelmedi?Ordan seçim yapmış olmanız lazım karta mı cüzdana mı?
Karta iade istedim

İade parası 1 gün civarı beklemede tutuluyor (Steam cüzdandan aldıysanız). 2. sorunuzu anlamadım ancak oyunun farklı bir paketini tekrar satın aldıysanız 40 dakikadan devam eder oynama süreniz. İade talep ettikten sonra oynamaya devam ederseniz muhtemelen etki eder iadeye.

Hocam 2. sorum şöyle lütfen cevap verirseniz sevinirim şimdi ben bu oyunu bir paket olarak satın aldım ama pahalı geldi ve beğenmedim bazı paketlerini iade ettim iade kabul edildi mailime şu mesaj geldi (ödeme sağlayıcısına iadeyi gönderdik. Hesabınıza yansıtılmış olan harcamanın 7 ila 14 gün içerisinde iptal olduğunu veya paranızın iade edilmiş olduğunu görmelisiniz) şimdi buraya kadar tamam bundan sonra ben bu oyunun sevdiğim DLC'leri ile olan bir paketini buldum ve onu aldım şimdi iade parasını tam olarak alacağım değil mi ve bu oyunu şu an oynarsam önceki iademe bir etkisi olur mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı