Çözüldü "İade şubesinde" ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
HepsiJet'ten ürün siparişi alacağım bugün kapında diyordu. Detaya indiğimde "İade şubesinde" diyor. Ne demek bu? Ben iade etmedim. Gelecek mi?

1752053522703.png

Çözüm
İade edilmediyse bir sorun çıkmış ve otomatik iade olmuş da olabilir. Bir arar mısınız? HepsiJet: 0850 558 0 333
HepsiJet'ten ürün siparişi alacağım bugün kapında diyordu. Detaya indiğimde "iade şubesinde" diyor. Ne demek bu? Ben iade etmedim. Gelecek mi?

Eki Görüntüle 2530924

Aslında bir aksaklık olduğunda parayı direkt atıp iade ediyorlardı. Sisteme yanlış girmiş olabilirler arayıp sormakta fayda var.

HepsiJet'ten ürün siparişi alacağım bugün kapında diyordu. Detaya indiğimde "iade şubesinde" diyor. Ne demek bu? Ben iade etmedim. Gelecek mi?

Eki Görüntüle 2530924

Tasıma esnasında kargonun kutusu vs bir hasar aldı ise iadeye düsürmüş olabilirler ama yine de sizi aramaları gerekirdi. Siz vakit kaybetmeden HepsiJet'i arayın.

Tasıma esnasında kargonun kutusu vs bir hasar aldı ise iadeye düsürmüş olabilirler ama yine de sizi aramaları gerekirdi. Siz vakit kaybetmeden HepsiJet'i arayın.

Benimki hasar olunca iki gün ses soluk dağıtım işlemi çıkmadı. Bekledim. Sonra arayınca iade olarak düşürdüler. Bu olaydaki kargocular iyiymiş yine iadeye düşürmüşler direkt diye düşünüyorum.

İade edilmediyse bir sorun çıkmış ve otomatik iade olmuş da olabilir. Bir arar mısınız? HepsiJet: 0850 558 0 333
Aslında bir aksaklık olduğunda parayı direkt atıp iade ediyorlardı. Sisteme yanlış girmiş olabilirler arayıp sormakta fayda var.
Kendim de HepsiJet kullandım sorun olmadı belki sistemde bir karışıklık vardır arayıp bilgi alabilirsiniz.

0850 558 0 333 numarasından şubeyi arayıp bilgi aldım. Kurye atanmasını beklediğini, üründe herhangi bir problem olmadığını söylediler. Akşam 21.00'a kadar teslim edilmesi planlanıyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı