Birde bişey sorabilirmiyim ben dün saat 1 de vermiştim talebimi şimdi saat 3 aradan 24 saate fazla geçti iademi hala almadım yani iade talebimi iptal edip tekrar bir iade talebinde bulunsam bidaha beklemem gerekirmi yoksa şansını deniyim mi çünkü arkadaş ben talebi verişe direk param gelmişti diyor2 saate kadar kullanmaya devam edebilirsiniz. 2 saatten daha uzun süre kullanmak iade talebinizin reddedilmesine sebep olabilir. Talep oluşturduktan sonra da oynama süresi işlemeye devam ediyor.
İadenizi kartınıza mı yoksa Steam Cüzdanınıza mı yaptınız? İadeniz onaylandığı gibi para iade edilmiyor. Eğer kartınıza iade ettiyseniz iade onaylandıktan sonra paranın gelmesi 14 günü bulabiliyor. Eğer ki cüzdana iade ettiyseniz onaylandığında bakiye beklemeye düşüyor ve birkaç güne kullanılabilir hâle geliyor. İadenizin onaylanıp onaylanmadığını kontrol edin. Onaylanmaydıysa iptal etmenize gerek yok. Süreci uzatırsınız.Birde bişey sorabilirmiyim ben dün saat 1 de vermiştim talebimi şimdi saat 3 aradan 24 saate fazla geçti iademi hala almadım yani iade talebimi iptal edip tekrar bir iade talebinde bulunsam bidaha beklemem gerekirmi yoksa şansını deniyim mi çünkü arkadaş ben talebi verişe direk param gelmişti diyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.