İade süresi kaç gündür?

Ryenix

Femtopat
Katılım
21 Eylül 2020
Mesajlar
2
Ben internetten 1 gün önce RAM satın aldım paketinde de hiçbir sıkıntı görünmüyordu ve çok güzel şekilde balon gibi patlayan poşetle paketlenmişti. Bu poşeti yırtınca dış paketine ulaştım ve onu da açtığımda içindeki şeffaf plastik paketin çok küçük bir yeri kırılmıştı ve bu küçücük parçalar düştü. Belleklere göz ucuyla şeffaf paketten baktığımda bir sorun göremedim ama takıp çalıştıracak DDR4 olan bilgisayarım olmadığı için test edemedim. Küçücük parçalar için iade ya da değişim yapacaklarını düşünmüyorum ve uğraşmak istemiyorum. RTX 3080 stoklara geldiğinde ve Ryzen 4000 özellikleri duyurulduğunda ona göre karar verip anakart almayı düşünüyorum. Eğer Ryzen 4000'in gücünü beğenmezsem Z490 anakart beğenirsem de X570 anakart satın alırım o zaman takıp denemiş olurum. Böyle bir durumda ne yapmamı önerirsiniz? Eğer bozuksa ne kadar süre de iade edebilirim?
 
İade Süresi (Cayma Hakkı) Kaç Gündür? Alıcı; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, malı teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
 
Mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, Mali teslim aldığı tarihten itibaren on dört gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin Mali reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı