SarışınHastası
Hectopat
İadelerim hafta sonu olduğu için mi süre uzadı?
Hiç kalıcı olarak ban atılanını görmedim ama süreli iade banı yiyen gördüm.Çok fazla iade talebi açtığından dolayı. Daha da abartırsan şöyle bir bildiri alacaksın:
"İade özelliği oyunları denemek için değildir. Bu yüzden iade edilen oyun tespit edersek kalıcı olarak iade hakkınızı elinizden alacağız."
Emin değilim ama çok fazla iade talebi olduğundan olabilir mi? Neden bu kadar çok oyun satın alıp iade ediyorsunuz?
Çok fazla iade talebi açtığından dolayı. Daha da abartırsan şöyle bir bildiri alacaksın:
"İade özelliği oyunları denemek için değildir. Bu yüzden iade edilen oyun tespit edersek kalıcı olarak iade hakkınızı elinizden alacağız."
Hiç kalıcı olarak ban atılanını görmedim ama süreli iade banı yiyen gördüm.
Dediğim gibi hocam arka arkaya iade yapınca sistem sizi geriye atmıştır. Son zamanlarda zaten iadelerin kabul olma ve paranın karta yansıma süresi uzadı. Yani kabul olsa bile paranın gelmesi uzun sürecektir.Sürekli oyun alan birisi değilim 2-3 sene sonra bu hesaba aldığım ilk oyunlar bir kısıtlama getirselerde sıkıntı olmaz ama bu kadar uzaması merak uyandırıcı.
İlk defa duyuyorum.
1 yıl uğraşmak, lazım kalıcı ban yemek içinHiç kalıcı olarak ban atılanını görmedim ama süreli iade banı yiyen gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.