WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Eskiden iade talebi 1 saat sonra kabul ederlerdi şimdi 5 saat oldu daha dönüş yapmadılar, sebebi nedir?
Daha uygun bir dille yazabilirsiniz. ''X oyunu için iade talebi oluşturmuştum, şartları karşılamama rağmen iade henüz onaylanmadı'' gibisinden.Ne yazacağım da iade etmek istiyorum ama cevap vermediniz mi diyeceğim?
Nereden direk steame istek atabilirim?Daha uygun bir dille yazabilirsiniz. ''X oyunu için iade talebi oluşturmuştum, şartları karşılamama rağmen iade henüz onaylanmadı'' gibisinden.
Satın alımlar > yaptığınız satın alımı seçin > bu satın alım ile ilgili bir sorum var.Nereden direkt Steam'e istek atabilirim?Eki Görüntüle 1933969
Yolladım isteği, teşekkürler. Olursa çözüldü olarak işaretlicem.Satın alımlar > yaptığınız satın alımı seçin > bu satın alım ile ilgili bir sorum var.
Hocam cevap süreleri ortalama 50 dakika 5 saat arasıymış göndereli 7 saat oldu tık yok iadeyi iptal edip tekrar yollayacağım .Bu tür durumlarda Steam destek ile iletişime geçin, iadeyi onaylıyorlar. Boşa beklemeyin.
Yaptılar para'da hem karta hemde bakiyeye yüklendi.Gecikebiliyor, acele etmeyin. Dönüş sağlarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.