Steam İade süresi uzadı mı?

kaan48

Hectopat
Merhaba bende Rainbow Six: Siege vardı dün iade ettim onaylandı. 30 dakika önce bekleyen bakiyeye baktım ve 3 saat içinde bakiyeyi kullanabileceğim gözüküyordu. Sonra frospunkuda iade ettim o da onaylandı. Bir baktım bekleyen bakiyeye 24 saate çıkmış süre. Bir oyun alacaktım 1-2 saate indirim bitiyor. Ne yapacağım sizce ilk iadeyi verir mi yoksa hepsini birlikte mi verecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyun illa 3 saat diye bir süreleri yok. Cüzdana iadeler 1 - 3 gün içerisinde deniyor. Her zaman böyleydi.

Merhaba bende Rainbow Six: Siege vardı dün iade ettim onaylandı. 30 dakika önce bekleyen bakiyeye baktım ve 3 saat içinde bakiyeyi kullanabileceğim gözüküyordu. Sonra frospunkuda iade ettim o da onaylandı. Bir baktım bekleyen bakiyeye 24 saate çıkmış süre. Bir oyun alacaktım 1-2 saate indirim bitiyor. Ne yapacağım sizce ilk iadeyi verir mi yoksa hepsini birlikte mi verecek?
Cüzdana yapılan iadeler, iadenin onaylanmasından 24 saat sonra kullanılabilir hale geliyor. Bugün iade ettiğin Frostpunk'ın bakiyesini yarın, dün iade ettiğin R6Siege'in iadesini ise bugün kullanacaksın. Yani ilk iadeyi alacaksın bugün.

Alakası yokmuş dostum 24 saat olarak gösterse bile ilk iade tam saatinde geldi lütfen bilmeden yorum yapmayalım iyi sosyaller.
Dostum bilmeden? En azından yardım edebileceğim bir şey var mıdır onun fikir alışverişini yapıyoruz. Dikkat edersen 24 saate çıktı demiyorum çıkmıştır diyorum. Tahmin yani. %100 bir ifade değil.

Maalesef bazen iadeler dedikleri saatte tutmaz mesela adam sana 1 gün içinde dediyse 3-4 gün arası para geliyor artık indirimini başka güne bırak :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı