Steam İade talebi 3 gündür cevaplanmadı

mustafaaks50

Picopat
Daha fazla  
Steam iade talepleri bildiğim üzere normalde 1 veya 2 günde onaylanması gerekiyor fakat benim iade talebim 3 gündür cevaplanmadı, ne zaman cevaplanır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam iade talepleri bildiğim üzere normalde 1 veya 2 günde onaylanması gerekiyor fakat benim iade talebim 3 gündür cevaplanmadı, ne zaman cevaplanır?

İndirim zamanlarında çok fazla oyun alıp iade talebi oluştudukları için yoğunluk vardır diye düşünüyorum muhtemelen, birkaç gün daha aksıyabilir ama dönüş yaparlar kesinlikle. Tekrardan Talep oluşturmayı dene eğer yapabiliyorsan.

Mailinizi bir daha kontrol edin belki gözünüzden kaçmış olabilir hocam. Eğer onaylanmadığına eminseniz iade talebini iptal edip tekrar oluşturun 2 gün içinde yine onaylanmazsa Steam destek ile iletişime geçin.

Mailinizi bir daha kontrol edin belki gözünüzden kaçmış olabilir hocam. Eğer onaylanmadığına eminseniz iade talebini iptal edip tekrar oluşturun 2 gün içinde yine onaylanmazsa Steam destek ile iletişime geçin.
hocam oyunu alalı 17 gün oldu şuan tam 14. günde iade talebi başlatmıştım tekrardan atarsam bu sefer reddederler diye düşünüyorum

İade talebiniz hala açık mı, kontrol eder misiniz? Eğer hala açıksa, şuan indirim dönemi olduğu için dönüş yapmakta gecikme olabiliyor.
hala açık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı