Steam İade talebi hala onaylanmadı

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Steam'de 24 TL'ye plasma oyununu satın aldım (4 TL karttan 20 TL Steam cüzdanı olarak) ancak beğenmedim ve kart ve Steam cüzdanım için iade ettim ancak halen talep onaylanmadı ve ayrıca eskiden oyun iade ettiğimde cüzdanda bekleyen para miktarı gözükürdü ancak oyunu iade ettiğimde göremedim (bundan dolayı da şüphelendim ve birkaç kez iade talebinde bulundum 4 kez falan) en sonunda destekle iletişime geçtim ve iade durumunu anlattım ancak Steam desteğe yazdığım kutuma baktığımda bu yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu oysaki gayet açık (anlaşılır) ve argosuz bir dille yazmıştım. (İngilizce) Bu duruma internetten baktım sebebini ve desteğe attığım mesajı
Ekran görüntüsü 2023-09-07 202500.png
aşağıya PDF olarak bırakıyorum (kapatılma sebeblerini) yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-07 202350.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-07 202350.png
    149,2 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Steam'de 24 TL'ye plasma oyununu satın aldım (4 TL karttan 20 TL Steam cüzdanı olarak) ancak beğenmedim ve kart ve Steam cüzdanım için iade ettim ancak halen talep onaylanmadı ve ayrıca eskiden oyun iade ettiğimde cüzdanda bekleyen para miktarı gözükürdü ancak oyunu iade ettiğimde göremedim (bundan dolayı da şüphelendim ve birkaç kez iade talebinde bulundum 4 kez falan) en sonunda destekle iletişime geçtim ve iade durumunu anlattım ancak Steam desteğe yazdığım kutuma baktığımda bu yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu oysaki gayet açık (anlaşılır) ve argosuz bir dille yazmıştım. (İngilizce) Bu duruma internetten baktım sebebini ve desteğe attığım mesajıEki Görüntüle 1935843 aşağıya PDF olarak bırakıyorum (kapatılma sebeblerini) yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İade talebini Steam değil de oyunun yayıncısı onaylıyor diye biliyorum veya öyle olmayabilir de ama her halükarda birkaç gün sürebiliyor bu iade durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı