Steam İadem kabul olmuyor

529116

Centipat
Daha önce aile paylaşımı ile 40 saate yakın Rust oynamıştım. Bugün oyunu satın aldım ama sonra oynamadan vazgeçtim ve iade ettim saat sınırını aştığım için reddettiler ancak satın aldıktan sonra 1 saati geçmedi oynama süresi çok saçma değil mi? Açıklama kısmına da yazdım ama yinede reddediliyor.

Saçma değil. 40 saat oynamışsın oyunu ve,
  1. Sisteminde çalıştığını doğrulamışsın.
  2. Oyunun senlik olduğunu doğrulamışsın.
  3. Oyunda sorun olmadığını kabul etmişsin.
Daha ne diye alıp iade etmeye uğraşıyorsun? :D
Hayır başkasının hesabından aile paylaşımı ile oynamıştım daha sonrada Rust için kaldırıldı aile paylaşımı onu demek istiyorum. Ayrıca iade sebeplerinde sadece teknik sorun yok.

Yani kısaca aile paylaşımı ile oynansada kendi hesabında satın aldıktan sonraki süre ile aynı süre sayılıyor.

Son düzenleme:
Hayır başkasının hesabından aile paylaşımı ile oynamıştım daha sonrada Rust için kaldırıldı aile paylaşımı onu demek istiyorum. Ayrıca iade sebeplerinde sadece teknik sorun yok.

Yani kısaca aile paylaşımı ile oynansada kendi hesabında satın aldıktan sonraki süre ile aynı süre sayılıyor.
Oynadın işte oyunu. Crack oynadığın süre bile sayılır teoride.

Hayır başkasının hesabından aile paylaşımı ile oynamıştım daha sonra da Rust için kaldırıldı aile paylaşımı onu demek istiyorum. Ayrıca iade sebeplerinde sadece teknik sorun yok.

Aile paylaşımıda olsa oyunu oynamışsın olarak sayılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı