Steam İadesi gelmedi

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 704

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Dün bir oyunu iade ettim 9,60 TL değerinde. Onaylandı, sonra sağ üstte cüzdan bakiyeniz gözüküyor ya hani. Orada yanında yeşil bir bariyerde "bekliyor: 9, 60" yazıyordu. Sonra o yazı kalktı. Ama para gelmedi. Bende hiçbir şey satın almamıştım. Sonra girdim Steam desteğe o iade ettiğim oyunu seçtim iadem gelmedi dedim sadece "9 Temmuz'da onaylandı" yazıyordu. Yardımcı olur musunuz? Steam cüzdanı seçeneğini seçtim iade ederken.

Dün bir oyunu iade ettim 9,60 TL değerinde. Onaylandı, sonra sağ üstte cüzdan bakiyeniz gözüküyor ya hani. Orada yanında yeşil bir bariyerde "bekliyor: 9, 60" yazıyordu. Sonra o yazı kalktı. Ama para gelmedi. Bende hiçbir şey satın almamıştım. Sonra girdim Steam desteğe o iade ettiğim oyunu seçtim iadem gelmedi dedim sadece "9 Temmuz'da onaylandı" yazıyordu. Yardımcı olur musunuz? Steam cüzdanı seçeneğini seçtim iade ederken.
Gecikmiş olabilir. Ben de yaşadım bunu. Bekleyin.

Steam iadeyi onaylanmamıştır 14 gün iade süresi ve 2 saat oynama kısıtıyla iade edebilirsin

Evet Steam cüzdanda aldysan iki günde papara falan la aldıysan 25 gün falan sürebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı