O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #1 App Store ve Icloud'a giriş yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Ekran görüntüsü de burada. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
App Store ve Icloud'a giriş yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Ekran görüntüsü de burada. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 5 Eylül 2013 #2 Bu hata mı? Üyeliğin var mı? Apple kimliği oluşturdun mu..Yeni bir kimlik oluştur.. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2013
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #3 itunes'a, icloud.com'a giriş yapabiliyorum. Ama mac app store ve os x içindeki icloud'a giriş yapamıyorum..
itunes'a, icloud.com'a giriş yapabiliyorum. Ama mac app store ve os x içindeki icloud'a giriş yapamıyorum..
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 5 Eylül 2013 #4 Makineyi ilk yüklediğinde aygıt kimliği oluşturdun mu? İlk kurulumda en başta yani..
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #5 Aygıt kimliği dediğiniz yer apple kimliğini sorduğu yer ise evet aynı kimlikle giriş yaptım..
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 5 Eylül 2013 #6 Yabancı forumlarda arattırdın mı bi çözümü vardır mutlaka..
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #7 Evet youtube da çözüm videoları var. Smbios ve NetworkInterfaces.plist dosyasıyla ilgili bir şeyler yapılıyor. Ben de yaptım ama sonuç alamadım.
Evet youtube da çözüm videoları var. Smbios ve NetworkInterfaces.plist dosyasıyla ilgili bir şeyler yapılıyor. Ben de yaptım ama sonuç alamadım.
O omrumbakitmz Hectopat Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2013 #9 Chamelon Wizard ile SMBios ayarı yaptım ama olmadı...
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 5 Eylül 2013 #10 Peki bu Macosx'te Türkçe kullanma eğilimi nerden geliyor, "ingilizce kullanın şunu" zaten çoğu yaptığınız şey ingilizceye dayanıyor, çoğu program ingilizce arayüzlü... Türkçe kullanmayın şu Macosx'i... Lütfen yav
Peki bu Macosx'te Türkçe kullanma eğilimi nerden geliyor, "ingilizce kullanın şunu" zaten çoğu yaptığınız şey ingilizceye dayanıyor, çoğu program ingilizce arayüzlü... Türkçe kullanmayın şu Macosx'i... Lütfen yav