iAtkos L2 10.7.2 App Store hatası - Bilinmeyen bir hata oluştu

Böyle bir apple kimliği bulunmuyor diyor oluşturman lazım

Ama iCloud.com'a ve itunes'a girebiliyorum. Hatta iphone'da da bu hesabı kullanıyorum...

- - - Güncellendi - - -

Peki bu Macosx'te Türkçe kullanma eğilimi nerden geliyor, "ingilizce kullanın şunu" zaten çoğu yaptığınız şey ingilizceye dayanıyor, çoğu program ingilizce arayüzlü... Türkçe kullanmayın şu Macosx'i... Lütfen yav :D

Ben iphone'umu ve PC mi ingilizce kullanıyorum :))

Ben zaten mecburiyetten kullanıyorum yandex'i. Çünkü yeni kimlik için kredi kartı bilgisi gerekiyor. Kredi kartsız kimlik oluşturamadım. Mac'i ingilizceye çevirip deniyorum bu arada.

Ya arkadaşlar şu konuya baştan sona baktım ve ne dedim biliyor musunuz, Kurda sormuşlar sırtın neden kalın diye, kendi işimi kendim yaparım da ondan demiş. Hiçbiriniz (heyhu hariç) orada yazan hatayı Google'da aramamışsınız bile...

Sorun sistemin dil ayarında değil, sorun sistemin hesap ayarında da değil. Sorun, bu tür sorunların hackintosh sistemlerde olmasında.

Çözüm? Farklı çözümler var. Geçen mesela ben bu sorunu PCIRootUID=1 komutu ile boot ederek çözdüm. 0 da olabilir. Sonra bo komutu plist'e ekledim kalıcı olarak. Bu sayede girebildim hesabıma sorunsuzca.

Konuyu açan arkadaşa da bir çift sözüm var. Bi hata alıyorsan aldığın hatayı yaz! Foto koymuşsun, hoş güzel ama yine de yaz şu hatayı, tembellik etme.

Heyhu, konudaki tek bilgili kişi olmuş :) Tebrik ediyorum kendisini.

Konunun başlığında bilinmeyen hata yazıyor. Aldığım hata o zaten. :) Çözüm için de teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Ya arkadaşlar şu konuya baştan sona baktım ve ne dedim biliyor musunuz, Kurda sormuşlar sırtın neden kalın diye, kendi işimi kendim yaparım da ondan demiş. Hiçbiriniz (heyhu hariç) orada yazan hatayı Google'da aramamışsınız bile...

Sorun sistemin dil ayarında değil, sorun sistemin hesap ayarında da değil. Sorun, bu tür sorunların hackintosh sistemlerde olmasında.

Çözüm? Farklı çözümler var. Geçen mesela ben bu sorunu PCIRootUID=1 komutu ile boot ederek çözdüm. 0 da olabilir. Sonra bo komutu plist'e ekledim kalıcı olarak. Bu sayede girebildim hesabıma sorunsuzca.

Konuyu açan arkadaşa da bir çift sözüm var. Bi hata alıyorsan aldığın hatayı yaz! Foto koymuşsun, hoş güzel ama yine de yaz şu hatayı, tembellik etme.

Heyhu, konudaki tek bilgili kişi olmuş :) Tebrik ediyorum kendisini.

Yazdığınız kodu denedim ama sonuç alamadım.

- - - Güncellendi - - -

Şu ayrıntı aklıma geldi. Ben wirelles kullandığım için ethernet kextini yüklemedim. Acaba sorun bu olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı