İAtkos ml2 10.8.2 Sorunu

Lenovo g580
İntel i5 2.5 mhz işlemci
Nvidia Geforce 610m Ekran kartı--İntel hd 4000 dahili ekran kartı
4gb ddr3 Ram
Zaman ayırdığın için çok sağol gerçekten

Ben teşekkür ederim. Kurulum ekranına ulaşabildin mi? Still waiting for root device sorunu çözüldü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler bunlar chameleon modda açılıyor ayrıca onuda belirteyim. Apple logosunun üstünde ki işarette bu.

Hayır malesef eğer -v ile yaparsam still waiting olan yerde kalıyor ama direk iatkos ml2 yi seçip enter dersem bu apple logosunda kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20140427_123248.jpg
    516,1 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_20140427_123050.jpg
    365,5 KB · Görüntüleme: 380
-v nin yanına her ikisinide yazdığımda aynı hatayı veriyor. Ben şöyle düşünüyorum acaba silmem gereken kextler mi var. Forumda görmüştüm içinde nvidia geçenleri sil yazıyodu ama benım flash ın ıcınde nvıdıa geçen bir şey yok.

Komutları doğru girdiğine emin ol. VT-d eğer biosun bu seçenek aktif ise pasif yapmayı dene. Enable ise disable. Usb tekrar kurulum yap ya da farklı bir usb kullanmayı dene. Ama komutları doğru girersen büyük ihtimal aşarsın bu sorunu.

Komutlar doğru girdiğimi düşünüyorum biosta VT-d ayarımda yok ben dediğin gibi visualbox tan sıfırdan bi flash hazılıyım yoksa böyle aynı şeyleri denemekten kafayı yıyecm

Tamamdır tekrar tekrar teşekkür ederim bunu deniyeceğim bu akşam.

Acemiler bence Niresh veya iAtkos gibi distrolarla başlamalı , çünkü bunlarda sürücüler entegre edilmiş, onlar için daha kolay olur, RAW imajı olan kurulum daha çok tecrübe ister , benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…