Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ncpi=0x2000 yada 0x3000 komutlarını kullandığında ne hata veriyor. -v nin yanına bu komutlarıda boşluk bırakıp yazmak zorundasın. deneme yanılma yaparak hangi çalışıyor çözebilirsin.
Bak elemanın teki senin makineye çok sağlıklı bir kurulum yapmış. [Guide] ML Install Guide for Lenovo G580 - Installation Guides - InsanelyMac Forum
-v nin yanına her ikisinide yazdığımda aynı hatayı veriyor. Ben şöyle düşünüyorum acaba silmem gereken kextler mi var. Forumda görmüştüm içinde nvidia geçenleri sil yazıyodu ama benım flash ın ıcınde nvıdıa geçen bir şey yok.
Komutları doğru girdiğine emin ol. VT-d eğer biosun bu seçenek aktif ise pasif yapmayı dene. Enable ise disable. Usb tekrar kurulum yap ya da farklı bir usb kullanmayı dene. Ama komutları doğru girersen büyük ihtimal aşarsın bu sorunu.
Komutlar doğru girdiğimi düşünüyorum biosta VT-d ayarımda yok ben dediğin gibi visualbox tan sıfırdan bi flash hazılıyım yoksa böyle aynı şeyleri denemekten kafayı yıyecm
Bence sitedeki bu imajı indirip kurulum yapmayı dene. Çünkü bu kurulum isosu iatkosdan daha sağlıklı. Hemde güncel os'a sahip olacaksın. Kurulum yapmadan öncede videoyu izleyip konu hakkında bilgi edinmiş olursun.
Acemiler bence Niresh veya iAtkos gibi distrolarla başlamalı , çünkü bunlarda sürücüler entegre edilmiş, onlar için daha kolay olur, RAW imajı olan kurulum daha çok tecrübe ister , benden söylemesi.