Çözüldü iAtkos ML2 1920x1080 olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hornist

Hectopat
Merhaba Forum Dostları,

Benim laptop'ım HP Envy Dv7 7200 ST. Bu cihaza 250 GB SSD HDD ekledim. İşletim sistemim W8.1, ekran çözünürlüğüm 1920x1080 ve herşey sorunsuz çalışıyor ( buna virtualbox ve iAtkos ML2 de dahil ). Dos command da gerekli kodları belirtildiği gibi yazıp sorunsuz olarak çalıştırmama rağmen sanal mac'im 1920x1080 olarak bir türlü açılmıyor. ( Hep 1280x1024 olarak açılıyor) Bununla ilgili bilgilerinizle bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Saygı ve Sevgilerimle.

Yönetici olarak çalıştırıp giriyorsun konutları değil mi?
Kılavuzu uyguladıysan şimdilik aklıma başka bişey gelmiyor. Arkadaşlar cevap vermezlerse akşam ilgileniriz.

Xagdas ; Admin olarak çalıştırıyorum.

Burak Alkan ; Herhangi bir ekran alıntısı koymamı gerektirecek bir olay olmuyor çünkü komutu girip enter yapınca ( aynı Recep Baltaş'ın youtube da yayınladığı videodaki gibi ) cursor herhangi bir hata mesajı olmaksızın bir alt satıra geçiyor. Yani her şey normalmiş gibi görünüyor. Rehberin hangi kısmını okumamış olabilirim ?

- - - Güncellendi - - -

Alttaki adreste yazdığım ve doğru olduğunu düşündüğüm Command Com resmi mevcuttur. ( Burak Alkan'ın isteği üzerine )

http://dosya.co/cl89xrhhtm7r/screen.JPG.html

- - - Güncellendi - - -

Kendim ettim kendim buldum.

Command Com da yazdığım komut CustomVideoModel şeklindeydi ( videoda pek iyi anlaşılmıyor ) meğerse o komut CustomVideoMode1 olmalıymış... Yani en sondaki L harfi yerine 1 sayısı olmalıymış.. Komutu bu şekilde girince full ekran çalıştı.

Yardımcı olmaya çalışan tüm forumdaşlara teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı