iATKOS ML2 - EFI not supported ! Panic

Aynen, kurulsa bile çok az sayıda seçenek mevcut gibi görünüyor. Arkadaşımın Macbook Pro sunda bile intel i7 processor kullanılmış. Neyseki sonunda Masaüstü AMD bilgisayarıma Wmware programı aracılığıyla ihazard 10.6 yı kurmayı başardım. Yükleme ekranına geçebilmek için epey uğraştım çünkü sürekli panic veriyordu daha kurulum ekranı gelmeden. Flagları denerken "busratıo=20" ,18 ,10 (nasıl oldu bilmiyorum ama tüm değişkenlerde boot etti) komutu ile açabildim. Daha sonrasında sade bir kurulum ile sistemi başarıyla açabildim. Laptop üzerinde henüz denemedim, denedikten sonra burada paylaşırım : ). Açıkcası boot flags lara tam hakim değilim, o yüzden boot etme de sorun yaşıyorum. Araştırarak, deneyerek öğrenecem artık... Tekrardan teşekkürler : ).

- - - Güncellendi - - -

5cez9Il.png

iHazard 10.6 nın kurulumu gerçekten çok basit, kurulum ekranındaki kext ler in yeterli olanları mevcut kafa karıştaracak çok fazla kext koymamışlar paketin içine : ). AMD bilgisayarlarda sorun yaşayanlara tavsiye etmek istiyorum bu sürümü şayet daha hala AMD mimariye sahip bir pc ye, hackintosh un daha üst sürümlerini kuramadım. Kurulumda sade bir kurulum yapmaktansa aslında işe ilk başta çoğu şeyi seçerek başladım ( zaten az sayıda seçenek mevcut ). Sonrasında aldığım panic ler doğrultusunda tekrar kurarak panic veren kextleri kurmadım. Bu sayede kafamda soru işareti kalmamış oldu. Bu arada laptobumda halen kurulum ekranını göremedim : /...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı