Ahmet Umut Kurnaz
Hectopat
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 gündür iAtkos yüklemeye çalışıyorum fakat yüklendikden sonra apple logosunun ardından siyah ekranda takılıyor. Bütün nvidia geforce ati driverlarını sildiğim zaman sorun kalkıyor fakat bu seferde ekran kartımı kullanamıyorum.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Herşey düzeldi gibi sadece ekran çözünürlüğü sorunum kaldı.
- - - Güncellendi - - -
Üst üste yazmış olucam bunun için kusura bakmayın fakat sonunda sorunu çözdüm.
Sırasıyla yaptıklarımı yazayım belki bikaç arkadaşın işine yarayabilir.
İlk önce yüklemenin ardından boot edince apple logosu geliyordu ardından siyah ekranda kalıyordum. Bunu çözmek için bu adresi kullandım.
Ardından ekran küçük gözüküyordu ve ekran kartı mı görmüyordu. Bunun için sağ üstteki arama imlecine champlist yazıp gelen programı açtım ve ayarları alttaki resimdeki gibi yaptım.
Ardından ekran tam olarak doldurulmuyordu ve ayar yapamıyordum resolutionla ilgili. Bunu da: NVIDIA DRIVERS 304.00.05f02 adresinden driverları indirip kurarak çözmeyi başardım.
İşte bu işmelerin ardından display settings menüm:
- Ekran Kartı: Zotac GeForce GTX 570 1280 MB
- Ana Kart: Gigabyte GA-z68-ud3-b3
- Ram: 16 GB
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Herşey düzeldi gibi sadece ekran çözünürlüğü sorunum kaldı.

- - - Güncellendi - - -
Üst üste yazmış olucam bunun için kusura bakmayın fakat sonunda sorunu çözdüm.
Sırasıyla yaptıklarımı yazayım belki bikaç arkadaşın işine yarayabilir.
İlk önce yüklemenin ardından boot edince apple logosu geliyordu ardından siyah ekranda kalıyordum. Bunu çözmek için bu adresi kullandım.
Ardından ekran küçük gözüküyordu ve ekran kartı mı görmüyordu. Bunun için sağ üstteki arama imlecine champlist yazıp gelen programı açtım ve ayarları alttaki resimdeki gibi yaptım.

Ardından ekran tam olarak doldurulmuyordu ve ayar yapamıyordum resolutionla ilgili. Bunu da: NVIDIA DRIVERS 304.00.05f02 adresinden driverları indirip kurarak çözmeyi başardım.
İşte bu işmelerin ardından display settings menüm:

Son düzenleyen: Moderatör: