İatkos ml2 logo üzerinde ki yasak işareti

Furkang28

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben virtualbox a mac kurarak iatkos ml2 dmg dosyasını usb bellege sorunsuz bir şekilde yazdırdım(ilgili rehberi adım adım takip ederek). Daha sonra bios ayarlarını da yaptım karşıma iatkos ml2 ve windows un oldugu ekran geldi. Kurulum için iatkos ml2 yi seçip enter a bastım. Apple logosu çıktı. Fakat 15-20 sn kadar sonra üzerinde yasak işareti gibi bir şey çıktı. Sorun nedir acaba bilginiz var mı ?

PC özellikleri;
Lenoco g580 intel i5 2.5mhz işlemci
4gb ddr ram
nvidia geforce 610m ve intel hd 4000 ekran kartları

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon iş yorgunluğu varda :(.

Kurulum için bazı komutlar kullanmalısın , kurulum USB'sini seçerek
-v PCIRootUID=0 GraphicsEnabler=No IGPEnabler=No yazarak kuruluma geçmeyi dene.
Ayrıca bu Laptop modeli Hackintosh listesindedir , bu alttaki konu işine yarayacaktır...
[Guide] Mavericks Lenovo G580
Bu konuda Mavericks kurulmuş ama açılış komutları genelde aynıdır sisteme göre.

Lenovo G580 Hackintosh 10.8.2 olarak aratısran birsürü içerik ve ipucuna ulaşırsın...

Teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi tekrardan deniyorum şimdi.

Verdiğiniz komutla yaptım "still waiting for root device" yazısı geliyor. Verdiğiniz konuya biraz göz atayım en iyisi.

Evet yaptım onuda ahcı şu anda.

Hiç bir türlü olmuyor. iatkos 10.8.2'den vaz geçiyorum. Denemedıgım kod kalmadı. Uygulanabılecek her türlü yolu denedım olmuyor :) 10.9.2 yi denemeye karar verdım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı