iAtkos ML2'den Mavericks'e update ile güncelleyebilir miyim ?

Kerim Ucar

Hectopat
Böyle bir şey mümkün müdür ? Direk mavericks yüklediğimde ses ve internet sorununu çözemedim bir türlü. Update edilirmi ? Etse sorunlar devam edermi ?

Şimdi farkettim update ile demişim. Mac App Store yazacaktım.

Böyle bir şey mümkün müdür ? Direk mavericks yüklediğimde ses ve internet sorununu çözemedim bir türlü. Update edilirmi ? Etse sorunlar devam edermi ?

Şimdi farkettim update ile demişim. Mac App Store yazacaktım.

Hiç sanmıyorum. Yapsan dahi yine mavericks yüklediğin için aynı sorunların tekrar edecektir. Maverickse uyumlu olsalardı zaten yüklediğinde çalışırlardı.

Sıfır tecrübeyle mantık üzerine kurdum bu yorumumu. Umarım senin için yanılmış olurum.

App Store'den Mountain Lion kullanarak Mavericks indirebilirsiniz,ücretsiz. Ancak mac yüklemeyi windows yüklemek gibi düşünmeyin, Mavericks indirirsem tüm donanımı tanır gibi bir şey sözkonusu olmaz. Mountain Lion'da ses ve internet sorununuzu çözememişseniz aynı sorun büyük olasılıkla mavericks için de geçerli olacaktır.

App Store'den Mountain Lion kullanarak Mavericks indirebilirsiniz,ücretsiz. Ancak mac yüklemeyi windows yüklemek gibi düşünmeyin, Mavericks indirirsem tüm donanımı tanır gibi bir şey sözkonusu olmaz. Mountain Lion'da ses ve internet sorununuzu çözememişseniz aynı sorun büyük olasılıkla mavericks için de geçerli olacaktır.

Mountain lion da değil mavericksi direk yükleyince sorun çıkarmış. Bunun üzerine iatkosml2 kurup appstore dan mavericksi indirip yükseltebilir miyim diye soruyor. Ki bence yükseltemez ama hiç bir bilgim yok bu konuda. Sadece tahmin.

Yükseltebilirsem de sorun yaşar mıyım diyor ki bu durumda da; "ha sıfırdan kurdun ha yükselterek kurdun sorun mavericksle uyumsuz kextler olacağı için değişmez" diyorum bende arkadaşa.

Mavericks başlı başına bir işletim sistemi, ML'nin güncellemesi değil ki.:) XP güncelleyince windows 7 oluyor mu:)

Yine mi anlamadın :)

Update değil Upgrade den bahsediyor konu sahibi arkadaş. Vistadan win 7 ye. Win 7 den upgrade ile Win 8 e gibi.

Kurulum dosyasını usb yerine iatkos üzerinden çalıştırmaktan bahsediyor. Fakat sonuçta yine de olacağını sanmıyorum :)

iAtkos ML2 de hiçbir sorun yok. Sıfır dan Mavericks kurduğum zaman ses ve internet yok. Multibeast ile de olmuyor. Şuan da ML2 var Mac App Store dan upgrade edebilirmiyim diye soruyorum. Ama olmazmış galiba. Neyse ML2 kalsın. Pek bi fark göremedim zaten araların da. Teşekkürler yorumlarınız için.

iAtkos Ml2 de sorunsuz çalışan kextleri Mavericks'e kurmayı denedin mi belki çalışır. (Kendim hiç denemedim sadece aklıma geldi. Windows'da oluyor belki Mac Os X de de olur)

Güncelleme App Store üzerinden yapılabilir, fakat kext konusuna gelirsek sanmam Mavericks'te çalışacağını çünkü kext'lerde Lion , Snow Leopard , Mavericks vb. gibi ayrılıyor en basitinden Multibeast Mac OS sürümlerine göre ayrı ayrı sürümleri var ve her sürümü sadece o Mac OS sürümünde çalışmakta, yani kısacası lionda çalışanlar mavericks'te çalışmayabilir :) güncellemede sıkıntı yaşamazsın ama kext sıkıntısı yaşarsın :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı