S Sanane Hectopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #1 3gün önce iatkos ml3u kurdum fakat kurduğum yerden başlattım ama resimdeki gibi oluyor. Ve donuyor : -v komutu ile yaptım nerde hata var onu anlamak için böyle oldu: Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2016
3gün önce iatkos ml3u kurdum fakat kurduğum yerden başlattım ama resimdeki gibi oluyor. Ve donuyor : -v komutu ile yaptım nerde hata var onu anlamak için böyle oldu:
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #2 DJ Rush dedi: iAtkos sürümü kişilere özel hazırlanır, donanım ketx dosyaları vs. imajın içine eklenir ve sadece o makinada çalışacak şekilde ayarlanır. Bu imajı internetten bulduysanız ve sisteminizin donanımına uygun değilse asla çalışmaz. Genişletmek için tıkla...
DJ Rush dedi: iAtkos sürümü kişilere özel hazırlanır, donanım ketx dosyaları vs. imajın içine eklenir ve sadece o makinada çalışacak şekilde ayarlanır. Bu imajı internetten bulduysanız ve sisteminizin donanımına uygun değilse asla çalışmaz. Genişletmek için tıkla...
KS KS S Sanane Hectopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #3 bu sorunu nasıl çözebilirim ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #4 Niresh ML ile deneyeceksin. Niresh's Mac OS X Mountain Lion for AMD and Intel 10.8.5 Bu sürümlere (Chamelon / Chiemera bootloader) destek vermediğimizden sorunlara yanıt vermeyeceğimizi belirteyim.
Niresh ML ile deneyeceksin. Niresh's Mac OS X Mountain Lion for AMD and Intel 10.8.5 Bu sürümlere (Chamelon / Chiemera bootloader) destek vermediğimizden sorunlara yanıt vermeyeceğimizi belirteyim.