iAtkos S3 V2 USB Atmak

Bu konuda tecrübeli değilim ama USB yi hazırladıktan sonra boot etmeyi denedinizmi Mac'in formatı Windows'a uymamış olabilir.
 
iAtkos S3'ü 4GB'tan büyük flash'a açabilirsiniz. 8 GB Flash olabilir. USB HDD olabilir. Ya da son alternatif, sisteminizdeki hdd'nin bir bölümünü (8-10 GB) ayrı bölüm olarak ayarlayıp buraya açabilirsiniz.

Açmak için Transmac'i kullanabilirsiniz. Transmac'i indirip yönetici olarak çalıştırın. Flash belleğin üzerine sağ tıklayıp "Format to image files" gibi bir seçenek var. Onu seçerek iso dosyasını gösterin ve format atılsın.




Tabi bu işlemden sonra Flash bootable olmaz. Boot edebilmeniz için ya iAtkos DVD'sinin boot menüsünden Flash'ı seçmelisiniz, ya da Windows'a Chameleon kurup o boot menüsüyle Flash'ı seçersin. Windows'a chameleon kurarsan kaldiramayabilirsiniz bir daha. (Formatlama hariç tabi) o şekilde multiboot kullanabilirsiniz Windows'u.


Boot olmaz ise hard diski ikiye bölün. İkinci kısma iAtkos s3v2 DVD'sini Transmac ile yazdırın. İlk kısma Windows kurun. Ardından Windows'ta chameleon win instaler kurun. Bu işlem bittikten sonra netbook'un HDD'sini her ihtimale karşı tüm partiton'ları ile birlikte Acronis ile yedekleyin. Yedekleme işlemi sonrasınra bilgisayarı kapatıp açtığınızda chameleon boot ekranı gelecektir. Boot ekranından iAtkos DVD'sinin kurulu olduğu bölümü seçin. -f -v yazarak açın, kurulumu yapın.

Transmac ve Chameleon:

Kod:
http://hotfile.com/dl/111545886/9c6761d/TransmacChameleon_win_instaler_By_MrTShN.zip.html

iAtkos s3 v2 usb ile kurulum adresinden derlenmiştir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı