İAtkos Y 10.10.3 Boot Ederken Siyah Ekran Sorunu

Red

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben iatkos y 10.10.3'ü dmg olarak indirdim. Transmac'in "Save image image of disk" işlemi ile 8 GB'lık belleğime yükledim. Yükledikten sonra boot mönüsüne giriş yaparak USB belleğimi seçiyorum ve ondan sonra simsiyah bir ekran geliyor ve bir tire yanıp sönüyor ve hep bu şekilde devam ediyor neden olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un dxdiag komuduyla aldığım bilgileri aşadaki ek koyuyorum, hocam ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum.
bJO73Z.png
QZkOqy.png
XLnRA3.png

BIOS ayarlarını kontrol et.
Kurulum öncesi sisteminizin BIOS ayarlarını doğu yaptığınızdan emin olun. Genelde BIOS ayarları aşağıdaki gibi olmalıdır.

NOT:Aşağıdaki bazı özellikler her BIOS’ta olmayabillir. Bunu unutmayın.
  1. Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings).
  2. SATA: AHCI olarak ayarlayın
  3. VT-D: Disable olarak ayarlayın
  4. EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
  5. xHCI Mode: Smart Auto
  6. Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın
  7. Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy’ .

İAtkos Y sürümleri kişiye özel hazırlanıyor her pc de çalışmaz aynı donanım olması gerek. Buna para verip aldıysanız İatkos takımından destek alabilirsiniz. İçine ne koydular ne koymadılar biz bilemeyiz.
Bunu netten bulup indirdiysen boşuna uğraşma kurulum yapamazsın, burada paylaşılan güncel El Capitan dosyasını indir ve rehberlere göre kurulum yapmayı dene.
OS X El Capitan RAW 10.11.2 Güncel Kurulum İmajı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı