Efsopazar.com güvenilir mi?

spectraexx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX4070 12Gb
Ryzen 5 7500f 5.1Ghz
DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD
Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu
Samsung Odyssey G3
Rampage Redsky 700W Bronze kasa
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da gezinirken karşıma çıktı efsopazar.com adlı sitede yarı fiyatına indirimler var. Bilen duyan alışveriş yapan var mı? Sitesinde vergi numarası, adres, telefon no gibi şeyler de paylaşmışlar ama size de sormak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Laptop almayı düşünmedim değil bu siteden.

1758604568324.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat normal gözükmüyor ancak şöyle bir bilgi de var:

Eki Görüntüle 2578036
Farklı browserdan girince yukarıdaki kalan süre falan sıfırlanıyor. "hukuki sebeplerden ötürü yazamadığım 'D' ile başlayıp 'dırıcı' ile biten kelime" bile kalitesiz güzelim memlekette.

Konumuna baktım bende burdur merkezde bile değil çevresinin resimleri de yok. Vergi levhası numarası falan da kim bilir nereden çaldılar. Satın alan olmuştur bence sırf fırsatı kaçırmayalım diye. İşin diğer kısmı öğrenci indirimi adı altında yapıyorlar ancak ödeme kısmında öğrenci belgesi vs. herhangi bir şey de sormuyorlar 😂

Instagram sayfalarına güvenmeyin. Yakın zamanda patlayan bir site vardı ve o konuda da a sitesi gider, b sitesi gelir demiştim. Domaini bile yeni daha. :D İnsanımız ucuz ürün görünce doğrudan atlıyor, düşünemiyor resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı