IBAN ve ad soyad ile ne yapılabilir?

Para göndermek dışında şeyler de yapılabildiği için ve "başka bir şey yapamazsın" bunu yazdığın için beğenmemiş olabilir kardeşim.

Maalesef başka şeylerde yapılabildiği için.

Buradan hackercilik oynayacaksanız yeri burası değil bu forum değil sıradan bir vatandaş o bilgilerle hiçbir şey yapamaz anca para gönderir hackercilik oynamak isteyen çoluk çocuk da avucunu yalar o elindeki bilgilerle banka şubesini bulsa bile bilgi alamaz isim soy isimlde bir şey yapamaz T.C. kimlik numarası olmadığı sürece böyle bir olaya yel yeltendiğiniz anda zaten büyük ihtimalle patlarsınız.. .

Artı -1 Eksi
Buradan hackercilik oynayacaksanız yeri burası değil bu forum değil sıradan bir vatandaş o bilgilerle hiçbir şey yapamaz anca para gönderir hackercilik oynamak isteyen çoluk çocuk da avucunu yalar o elindeki bilgilerle banka şubesini bulsa bile bilgi alamaz isim soy isimlde bir şey yapamaz T.C. Kimlik numarası olmadığı sürece böyle bir olaya yel yeltendiğiniz anda zaten büyük ihtimalle patlarsınız.

Bunun için hacker olmaya gerek yok. e-Devlet verileri sızdırıldı 14 yaşındaki çocukların ellerinde. Discord'larda vs hiç gezmiyorsun galiba? Ya da YouTube'a bununla alakalı panel yazsan bile bir sürü sonuç çıkıyor. İsim soy isim veya IBAN ile ikametgahını bulmaları 1 saniyelerini alıyor.

Bunları bil ki ulu orta yerde bir şey olmaz deyip ismini soyismini paylaşma abicim. Bak sana örnek görüntüde atayım o anlattığım olaydan.

1680980567208.png

Durum o kadar vahim.

Artı -1 Eksi
Bunun için hacker olmaya gerek yok. e-Devlet verileri sızdırıldı 14 yaşındaki çocukların ellerinde. Discord'larda vs hiç gezmiyorsun galiba? Ya da YouTube'a bununla alakalı panel yazsan bile bir sürü sonuç çıkıyor. İsim soy isim veya IBAN ile ikametgahını bulmaları 1 saniyelerini alıyor.

Bunları bil ki ulu orta yerde bir şey olmaz deyip ismini soyismini paylaşma abicim. Bak sana örnek görüntüde atayım o anlattığım olaydan.

Eki Görüntüle 1732739

Durum o kadar vahim.

Sızdırılda da ne oldu 14 yaşında çocuk diyorsun benim bilgilerim ifşa olsa ben o adamı değil onun sülalesini bulurum KVK ihlalinden onuda geçtim bu bilgileri alan kişi ne olcak senin ikametgahını bulsalar ne olucak?

Sızdırılda da ne oldu 14 yaşında çocuk diyorsun benim bilgilerim ifşa olsa ben o adamı değil onun sülalesini bulurum KVK ihlalinden onu da geçtim bu bilgileri alan kişi ne olacak senin ikametgahını bulsalar ne olacak?

Önce diyosun ki isim soyisimle hiçbir şey yapılamaz sadece para gönderir. Başka bilgilerin bulunabileceğini söylüyorum. Bulsa neyapabilir diyorsun. Dostum yorma beni ya. Ben sadece verdiğin yanlış bilgiyi düzelttim.

Hiçbir şey olmaz. En fazla mernis datası ile bilgilerine ulaşırlar onda da hiçbir şey olmuyor. Beni her gün birisi tehdit edyor bunlarla alakalı.

Dostum sadece isim soyisminle bütün sülalendeki kişilerin telefon numarasına kadar erişiyor. Aptal bir kişinin eline geçse bütün tanıdıklarını arayıp senle alakalı aptal saptal konuşssa herkesi rahatsız etse herkese ismini verse hoş bir durum mu olur?

Dostum sadece isim soyisminle bütün sülalendeki kişilerin telefon numarasına kadar erişiyor. Aptal bir kişinin eline geçse bütün tanıdıklarını arayıp senle alakalı aptal saptal konuşssa herkesi rahatsız etse herkese ismini verse hoş bir durum mu olur?

Çoğu çocuk olduğu için 2 tane yazılım fotosu+şikayet fotosu atılınca bilgisayarı camdan atıyorlar. Çok takılma çoluk çocuk bunlar.

Tecrübelerime göre söyleyeyim başıma gelen bir olaydan. Sana sürekli 0.1 Kuruş Veya 1TL gibi cüzzi miktarlar göndererek rahatsız edebilir. (Başınıza herhangi bir iş açmayacaktır.) tabi bu durum iban ve isim bilginizin kimin eline geçtiğine bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı