Berk1007

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, elektro gitara başlamak istiyorum. Bir süredir nasıl bir gitar almam gerektiğini araştırıyorum, Ibanez GRGR221PA Aqb ve Schecter SGR C-1 arasında kaldım. Rock ve metal dinleyip çalmak istiyorum. Genellikle Metallica, Skillet, Rammstein, Linkin Park dinliyorum. Sabit köprülü ve HH manyetik dizilimli bir gitar tercihim. Mağazaya gidip Ibanez GRGR221PA Aqb modelini görüp, çalmayı bilen birisinden çalmasını rica etmiştim, sesi güzeldi. Schecter SGR C-1 modelini internetten gördüm ve öneren kişi sayısı da çok fazla. İnternetteki araştırmalarım ve genel yorumlar itibariyle Schecter markası başlangıç için oldukça iyi gibi. Mantıklı bir ilan görürsem ikinci el almayı düşünüyorum. Ek olarak başlangıç için amfi veya ses kartı önerisi olan varsa belirtirse sevinirim. Genellikle kulaklık takıp çalışma yapmayı düşünüyorum. MacOS işletim sistemine sahip bir bilgisayar kullanıyorum. Ses kartı ve uygulamasının buna uyumlu olması gerekiyor.

İnternetteki araştırmalarım ve genel yorumlar itibariyle Schecter markası başlangıç için oldukça iyi gibi
İki gitar arasına teknik detaylar var elbette, fakat gitara yeni başlıyorsanız; iki gitar arasında sizin fark edeceğiniz bir kalite, nitelik farkı bulunmuyor. O nedenle hangisini beğendiyseniz onu alın. İkisi de "sizin için" iyi ve "başlangıç aşamasına" uygun.

Bu arada merak ettim; internetteki hangi yorumlar itibariyle o gitarın daha iyi olduğuna karar verdiğinizi :)
Genellikle kulaklık takıp çalışma yapmayı düşünüyorum.
Öyle ise Ses kartı düşünmeyin. Sizi bir sürü derde sokacaktır.
Kulaklık amfisi alın. Ya da kulaklık çıkışı olan bir amfi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı