Ibanez GRX20 alınır mı?

Saitom

Femtopat
Daha fazla  
Daha önce hiçbir müzik aleti çalmadım. Elektrogitar almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Aklımda şu anlık Ibanez GRX20 var. Sizce alınır mı?

ibanez grgr221pa alırdım yerinizde olsam, donanım açısından pek farkı yok ama görüntüsü muhteşem. 12-14k civarına bulabilirsiniz sıfırını
Açıkçası mavi renk istemiyorum. Siyahı çok sevdiğim için elektro gitarım da siyah olsun istiyorum. Siyah bildiğiniz güzel bir model varsa bakmak isterim.

Gerçekten çok güzel duruyor. Ben bir bunu düşüneyim.

Başka önerdiğiniz model var mı ? Aldığım elektro gitarla her parçayı çalabilmek istiyorum.
hocam gio serisi genel olarak aynı zaten, manyetik dizilimi olarak hss tercih ederseniz biraz daha çeşitli ton alırsınız

hocam gio serisi genel olarak aynı zaten, manyetik dizilimi olarak hss tercih ederseniz biraz daha çeşitli ton alırsınız
Aslında grx20 isteme sebebimi açıkçası tam bende bilmiyorum. Elektro gitar öğrenmek istiyorum(daha önce hiçbir müzik aleti çalmadım). Eğer önerdiğiniz düşük bütçeli güzel bir gitar varsa bakmak isterim.

Aslında grx20 isteme sebebimi açıkçası tam bende bilmiyorum. Elektro gitar öğrenmek istiyorum(daha önce hiçbir müzik aleti çalmadım). Eğer önerdiğiniz düşük bütçeli güzel bir gitar varsa bakmak isterim.
hocam dediğim gitara ek olarak grg131dx ya da jackson js12 bakabilirsiniz, aslında düşük bütçeli gitarların kalitesi çok benzer olacaktır dolayısıyla tipini sevdiğinizi alabilirsiniz hatta gidip deneme şansınız varsa rahat ettiğinizi alın. genelde 10k civarı olan gitarlarda tonu sadece manyetik dizilimi değiştiriyor ona dikkat edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı