Ibanez GRX20 mi Yamaha Pacifica 012 mi?

Mg 15 bir üst model ben 1 kez o hataya düştüm müzik aletlerinde asla ikinci el tavsiye etmiyorum özellikle yeni başlayacağınız için amfide bir sorun varsa fark etmeyebilirsiniz.

Rica ederim.
 
Teşekkürler çok yardımcı oldunuz bir sorum kaldı baktım aynı amfinin bir üst modeli galiba ve aynı amfi 2 el var sizce almak mantıklı mı sıfır daha mı garanti olur linkleri. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ri-marshall-mg15fx-gold-amfi-1095139572/detay https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0w-gold-elektro-gitar-amfisi-1092520385/detay
2. el amfiyi görüp denemeniz gerekir. Posta ile zaten alınmaz.
Eğer elden alacaksanız;
  • potanslar hışırtı yapabilir / kırık olabilir.
  • Jack giriş kısmı temassızlık tapabilir / kırık olabilir.

Yukardaki iki nokta da çok önemli. Bazı potans ve input soketleri bağımsızdır ve ihtiyaç olduğunda tek başlarına değiştirilebiliyor. Ancak Bazılarında ise devre kartına monteli oluyor. Bu durumda, dikkatsiz kullanım; kartı kırmış olabilmeye kadar varır.

  • Hoparlör aşırı zorlanıp yırtık oluşturmuş olabilir. Sesi biraz açtığınızda farkedilir durumdur.
  • Kasa üstündeki vidalara bakın tornavida değmişse belli olur.

Marshall mg10 biraz küçük, ancak yeni başladığınızdan işinizi fazlasıyla görür. Bütçe varsa Mg15 ya da Orange crush 20 - Orange crush 20r düşünebilirsiniz.

Bu seviyelerdeki gitarlar ve amfilerde kaliteli kabloya verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız.. Kirlin marka alın.
 
2. el amfiyi görüp denemeniz gerekir. Posta ile zaten alınmaz.
Eğer elden alacaksanız;
  • Potanslar hışırtı yapabilir / kırık olabilir.
  • Jack giriş kısmı temassızlık tapabilir / kırık olabilir.

Yukarıdaki iki nokta da çok önemli. Bazı potans ve input soketleri bağımsızdır ve ihtiyaç olduğunda tek başlarına değiştirilebiliyor. Ancak bazılarında ise devre kartına monteli oluyor. Bu durumda, dikkatsiz kullanım; kartı kırmış olabilmeye kadar varır.

  • Hoparlör aşırı zorlanıp yırtık oluşturmuş olabilir. Sesi biraz açtığınızda fark edilir durumdur.
  • Kasa üstündeki vidalara bakın tornavida değmişse belli olur.

Marshall MG10 biraz küçük, ancak yeni başladığınızdan işinizi fazlasıyla görür. Bütçe varsa MG15 ya da orange crush 20 - orange crush 20r düşünebilirsiniz.

Bu seviyelerdeki gitarlar ve amfilerde kaliteli kabloya verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız. Kirlin marka alın.

Anladım teşekkürler ancak pek anlayamadım deneyimim olmadığını için 0 almaya karar verdim garanti olsun en azından kablonun linkini atabilme şansımız var mı gelende bir sürü modelleri oluyor neyi seçmem gerektiğini bilmiyorum teşekkürler. :)
 
Salamda Polanez, gitarda Ibanez!
Sucukta değil miydi o ? https://eksisozluk.com/sucukta-polonez-gitarda-ibanez--1973473

Amfi olarak okulun müzik gurubundan bir genç bana MG10 kayıtları göndermiş onları atayım da aklınızda bir fikir oluşsun



Not: Bence gayet yeterli. Tabi distrotion tonlarında id core u daha başarılı buldum o da bir gerçek ancak cleanler hiç kötü duyulmuyor.
 
Son düzenleme:
Hangisini aldınız? Müzik tarzına pek karar veremedim Ibanez grx20 mutlu eder mi?
Müzik tarzına karar veremedim demişsiniz efendim aslında başlangıç aşamasındayken gitarda çalmayı istediğiniz tarz ile ilerleyen zamanlardaki tarz değişebiliyor misal olarak ben gitara ilk başladığımda aşırı fazla metal müzik dinleyen bir insandım fakat şimdi daha çok jazz ve blues gibi müzik türlerini dinliyorum. Bunlar değişebilen şeyler. Bir de müzik tarzına göre seçeceğiniz manyetik türünü mü belirlemeye çalışıyorsunuz ? Eğer bunu yapmaya çalışıyorsanız bence bu aşamada manyetik dizilimlerini çok önemsememelisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı